Корпусна мебел

Да придадем стил на своя дом и атмосфера на уют и топлота,това е задача която стои пред много от нас.Немалка роля в създаването на домашната обстановка играе надеждната и красива корпусна мебел.Правилната мебелировка придава на дома завършеност.

Днес производството на корпусна мебел преживява бум на нови идеи, направления, тенденции. Основен акцент при производството на този вид мебели е практичността,ергономичността и простотата на изпълнение.Много дизайнери наблягат основно на мобилността в мебелните конструкции.Потребителите имат възможност да варират в размерите на корпусните мебели ,подбирайки ги по размерите на своите помещения.

Корпусните мебели са произведени от проверени,термо и  влагоустойчиви, екологично чисти материали, преминали задължителните тестове.Широко се развива фасадното производство: от леки до достатъчно сложни конструкции от ценни дървесни видове.Мебелите са допълват от забележителни съчетания на огледала, стъкла, метал, декоративни пластмаси.Полиуретановите бои и лакове придават естественост и неповторимост на структурата на дървесината,гарантират надеждна защита на мебелните повърхности.

Разработката на нови модели става с помощта на уникални компютърни програми, позволяващи бързо адаптиране на асортимента към промените на търсенето на пазара.

Продукцията се комплектова с оригинални крепежни елементи и лицеви гарнитури.

Корпусната мебел е комплект с определено функционално предназначение, състоящ се от шкафове, маси, комоди,стелажи,поставки.Основните видове са шкафове за антре, за дневна, за спалня,за детска стая и за кухня.По начина си на производство корпусната мебел се дели на готови мебели и мебели по поръчка. Произведената по поръчка корпусна мебел в пълна степен отчита особеностите на помещенията, желания стил,материал и цвят.Като правило преди производството се съставя предварителен дизайнерски проект.Готовите корпусни мебели се отличават с относителна универсалност и сравнително ниска цена.

Най-популярните материали за изработка на корпусни мебели се явяват дървесен масив, МДФ, ПДЧ. Оригинални са корпусните мебели произведени от ратан. Мебелите от ратан обикновено са представени в три класически цвята:мед,коняк и маслина. Дизайнерите често използват плетената мебел при създаването на оригинални интериори:тези мебели могат да бъдат главен акцент в композицията на помещението.

Корпусната мебел предлага готови интериорни решения.Благодарение на това, потребителя не е нужно да мисли как да съедини в единно цяло разностранни по стил предмети.Тези мебели предлагат ред предимства,едно от тях е възможността грамотно да се използва свободното пространство.

Качествените и евтини корпусни мебели позволяват да направим всяко помещение стилно и уютно.Корпусната мебел в различните си разновидности задължително присъства във всички дневни.Това могат да бъдат многофункционални стелажи,състоящи се от няколко секции,витрини,бюфети,комоди,библиотеки.

Защо да изберем корпусна мебел? Обикновено стоящата мебел обикновено струва по-скъпо,отделно стоящата мебел има стандартни размери, в малките помещения с необичайна форма понякога е невъзможно да се разположат мебели от стена до стена.

Поръчвайки индивидуална композиция корпусни мебели вие получавате възможност в пълна степен да се използва съществуващото пространство.

Широк асортимент предлагат производителите на корпусна мебел за детска стая. Ярки и нежни мебелни композиции за малките и стилна,съвременна корпусна мебел за по –големите,предмети и мебели в традиционна форма и сложни конфигурации,включващи двуетажни легла,с шкафове за складиране на различни предмети.Те са евтини и компактни варианти за малките жилища.Богатият арсенал от цветови комбинации позволяват да се оформи красиво детската стая.Корпусните мебели в детската стая позволяват да остане максимално много свободно пространство за игри.

Корпусната мебел произведена по индивидуален проект, дава възможност да организираме максимално ефективно своето жилищно пространство.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Корпусна мебел, 6.0 out of 6 based on 1 rating

1 коментар по “Корпусна мебел”

  1. doorsbg каза:

    Създаването на задушевна обстановка, на спокойствие и хармония – това е една от целите на всеки един човек.

Напиши коментар