Fendi с три нови аромата през 2013 – та

Италианската модна къща Fendi е основана от Adele Casagrande през 1918 година. Бракът и с Edoardo Fendi води до промяна на името, както и създаването на компания, известна днес като Fendi. Както голяма част от световноизвестните парфюмерийни марки, така и къщата Fendi започва като бутик, специализиран в кожените дрехи. До днес Fendi има 21 парфюми. Най-ранното издание е създадено през 1985 г., а най-новият е от 2013 година.

Парфюмната линия Fan di Fendi включва три женски и едно мъжко издание. През пролетта на 2013 г., колекцията се разширява с нов аромат за жени – Fan di Fendi Eau Fraiche. Парфюмеристите, създатели на тази нова и свежа интерпретация са Delfin Lebeau-Krowiak, Francois Demachy и Benoist Lapouza. Бял букет цветя е смесен с гори и пикантни акорди. Резултатът е цветен – зелена експлозия на свежест. Бергамот, калабрийски лимон и кардамон от Гватемала са на върха. Сърцето включва бели цветя и зелени листа чай, поставени върху дървесно – жилава база. Ароматът се предлага като 30, 50 и 75 мл тоалетна вода.

Новият аромат от Fendi, L’Acquarossa, пристига на пазара през септември 2013 година. Киара Мастрояни е лицето на новата рекламна кампания на Fendi за Acquarossa. L’Acquarossa парфюм е създаден от Delfin Lebeau, Benoit Lapouza и Francois Demachy, които избират сицилианска мандарина, бергамот Калабрия. Сърцето на състава съчетава червено-златни цветя, роза, портокалов цвят и магнолия. Базисните нотки въвеждат нюанси на червен кедър, мускус и индонезийско пачули. Ароматът е представен в геометрична червена бутилка с позлатени орнаменти, гравирани с името на аромата, както и името на къщата Fendi. Тапата е черна на цвят, покрита със златисти елементи. L’Acquarossa ще бъде на разположение в 30, 50 и 100 мл EDT, придружен от продукти за грижа за тялото.

Fendi стартира и мъжки аромат Fan di Fendi Pour Homme Acqua преди лятото на 2013 г., което е нов флангови аромат за мъже. Новата версия е описана като синкав лъч светлина някъде между морето и небето, освежаващ лятото бриз, който предизвиква свободата на италианските морски пейзажи. Както човекът, който предпочита Fan di Fendi Pour Homme Acqua, този аромат е украсена с епитети на елегантност, изтънченост и спонтанност. Съставът е свеж и ароматен с първоначалните бележки, които препращат в Средиземно море, има италиански бергамот, лимон и лавандула с морски акорди. Неговата ароматна сърцевина е смес от градински чай и босилек с подправки като розов пипер и кардамон. Дървесната база включва нотки на кедър, кожа и мускус. Старият дизайн на бутилка се пълни със сини тонове. Ароматът се предлага като 50 и 100 мл тоалетна вода.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар