Versace Eros EDT-парфюм за господари

Versace Eros

Versace Eros

Джани Версаче казва: “Не се увличай по тенденциите. Не позволявай на модата да те притежава, а сам реши кой искаш да бъдеш, какво искаш да изразиш с начина, по който се обличаш, и по който живееш.”
Джани Версаче е смятан за един от най-колоритните и талантливи дизайнери на 20-ти век. Вдъхновение черпи от древноримската и древногръцка култура, както и от абстрактното изкуство. С много упоритост и идеи той основава модна къща “Versace” за дрехи и сценични костюми през 1989 година. Малко по-късно се заражда и идеята за парфюм с марката Versace, през 1992 година. Само 5 години по-късно основателят на модния гигант е убит. Въпреки това, обаче компанията не спира да набира скорост и да доказва какво още може. И днес марката не лежи на стари лаври, а не спира да предлага нови изкушения на почитателите си, както и да печели нови клиенти.
Тази пролет на пазара се появи новият аромат за мъже Eros, който е вдъхновен и много дълбоко свързан с древногръцката митология. В този смисъл наследникът на империята, сестрата на основателя Донатела Версаче, продължава традицията на своя брат и черпи вдъхновение от неговите извори. С този нов аромат трябва да бъдат разкрити и освободени необузданата страст и желанието. Това подсказва и самото име Ерос, древногръцкият бог на любовта. Мъжете остават доволни от избора на новия Versace Eros EDT, тъй като тоалетната вода лесно внушава героичното у тях, «говори» за уникална аура, чувственост и мъжествено спокойствие. Той притежава свеж горски и леко ориенталски привкус. Маслото от мента, кората от италиански лимон и зелената ябълка го правят триумфален, пищен и прелъстителен. Бобовата тонка, кехлибарът, здравецът и ванилията придават онази дълбока загадъчност на ориента. Усеща се също аромат на кедър, ветивер и дъбов мъх, които придават интензивност и сила на уханието. Разбира се всичко това е изискано «опаковано» в стилно стъклено шише. Всичко в оригиналния аромат препраща към гръцко-римската култура. Тюркоазено синият цвят препраща към Средиземно море. Логото на модната империя Versace Горгона Медуза и тук  е в центъра на флакона. Златните гравюри допълват елегантността на дизайна. Лицето на Versace Eros EDT тоалетна вода за мъже e Брайън Шимански.
Донатела Версаче заявява за новата тоалетна вода  Versace Eros EDT –  „Това е аромат за мъжа, който е господар на себе си. За героите, които защитават своите идеи и цели.“

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар