Външни ролетни щори-идеалният изолатор

Ако търсите комплексно решение за поддържане на комфортна температура през всеки сезон, в същото време добра шумоизолация и контрол на светлината в помещението, то решението е външни ролетни щори.
Външните ролетни щори се инсталират от външната страна на прозореца. Те изпълняват функцията на капаци, като предпазват от светлина и директни слънчеви лъчи. Този вид щори са много добър изолатор на външните температури. През лятото температурата в помещението може да достигне с над 5 градуса по-ниска от външната. През зимата задържат топлината в стаята. Много важно тяхно качество е шумоизолацията, което ги прави предпочитани особено за прозорци, с изглед към големи шумни улици. Устойчиви са на метеорологични въздействия, като гаранцията за отлично състояние е над десет години. Този вид външни щори покриват изцяло дограмата на прозореца и по този начин я предпазват от въздействието на метеорологичните условия. Предлагат се в няколко цвята, поради което естетически могат да бъдат идеално съчетани с фасадата на сградата.
Външните ролетни щори са изработени от висококачествен PVC и алуминиев материал. Притежават иключително надеждни механизми на задвижване с възможност за ръчно или механично управлениe с безконечен шнур, манивела или ел. мотор.. Вградената кутия е топлоизолирана и се монтира заедно с дограмата.
Външните хоризонтални алуминиеви щори са със “C” образна форма на ламелите. Свързващите елементи също са алуминиеви, за по-голяма здравина. При щорите с PVC ламели са с широчина на ламела от 39 мм.
Изключително лесни са за почистване. Достатъчни са мека четка с дълга дръжка и вода.
Външните ролетни щори са изключителен изолатор-топлинен, светлинен и шумоизолатор. Ето защо са подходящи и предпочитани за всеки тип стая. През горещите летни часове биха могли да заместят дори климатика, с което се спестяват допълнително средства от електричество. С тези щори на прозореца не е нужно да се съобразявате дали е време за сън и отдих. Плътната изолация, която осигурява спуснатата външна ролетна щора позволява да осигурите допълнителен уют за себе си и семейството си

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Външни ролетни щори-идеалният изолатор, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар