Мебели от Велинград

Открийте вълшебството и даровете на вековните и красиви гори във Велинград. Този дърводобивен район, богат на суровини, дава препитание на мнозина майстори, позволявайки им да проектират и разработват шедьоври, които да красят домовете и да носят радост за окото.

 

Уникални мебели, изработени от висококачествени материали, на достъпни цени можете да откриете във Велинград. Клиентите ще бъдат възхитени от прецизността и професионализма в производството на мебели от масивна дървесина. Дългогодишен опит, коректно обслужване, високо-технологично и иновативно оборудване, квалифицирани работници Ви очакват във фирмата за  чамови мебели “Елица” – Велинград.

 

Клиентите ще останат доволни не само от обслужването и качеството на продуктите, но и от богатия асортимент мебели за дома, градината, офиса, хотела. Тук можете да откриете всичко необходимо за интериорното обзавеждане: гардероби, скринове, маси, легла, ТВ барчета, тоалетки, маси, столове. Освен по отделно, можете да закупите цялостно обзавеждане – кухненско, спално, за детската стая.

 

За тези от Вас, които искат нещо оригинално, които искат да реализират и най-смелите си мечти по отношение на обзавеждането, сега могат да превърнат в реалност всяка идея, защото фирмата предлага проектиране, изработка и монтаж на мебели по поръчка. Опитният и всеотдаен персонал грижливо ще разгледа индивидуалните Ви проекти, ще Ви даде насоки и ако е нужно съвет, за да създадем най-доброто за Вашият дом.

 

Кратки срокове за изпълнение и внимание към всеки детайл, мебелите, които ще откриете при нас са с гарантирано високо качество. Стилни, практични, антични, в зависимост от Вашите предпочитания, тук можете да откриете всичко необходимо. Старинни, нови, модерни, луксозни, Вие решавате, кое ще подхожда на Вашия интериор, а ние Ви предлагаме отлични продукти, на конкурентни цени.

 

Мебелите са изработени от масивен чам, което означава, че се отличават с изключителна здравина и устойчивост.  Внесете в дома си уют, стил и комфорт с невероятно красиви мебели, изпипани до последния детайл от добри майстори и иновативни машини.

 

Чамовото дърво има здрава дървесина, поради тази причина е сред предпочитаните материали при изработката на мебели. Цените на мебелите, изработени от истинско масивно дърво са по-високи, в сравнение с тези изработени от ПДЧ, но и качеството е далеч по-добро. Мебелите изработени от чам, няма да помръднат, с години, те запазват здравината и качествата си. Нещо повече, мебелите изработени от масивно дърво са по-внушителни, създават усещане за класа, изтънченост и обаяние.

 

Ние предлагаме фина изработка на всякакви мебели, висококачествени материали, невероятен дизайн и отлично обслужване. За Вашият интериорен или екстериорен дизайн, не се колебайте и изберете нашите мебели, изработени от най-здравата и масивна дървесина.

HTML код на статия

Автор: maxell


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар