Предимствата на ламиниран паркет

Много често изборът между ламиниран и естествен паркет се оказва труден. От една страна естественият паркет изглежда много красив с разнообразните цветове, но от друга страна ламинираният паркет има хиляди предимства.

Обикновено ламинираният паркет е много по-евтин от всеки друг вид подови настилки, което го прави достъпен за всеки. Нещо повече, този вид паркет успешно замества естествения, който е много по-скъп.

Тази модерна и предпочитана подова настилка се предлага в много и различни разцветки. Този вид паркет представлява красива имитация на дървесна структура и елегантна гланцирана повърхност. Толкова изящен и създаден в различни стилове, ламинирания паркет  ще промени облика на вашият дом. Той превръща дори скромния дом в луксозно място и създава невероятен комфорт.

Ламинирания паркет е идеалният избор за домове с деца и дори домашни любимци, защото има изключително здраво покритие. За разлика от други видове подови настилки, този вид паркет не може да се надраска и да се увреди от влага.

Монтирането на ламиниран паркет не изисква специални умения, защото дъските се поставят само с клик. Всеки може да монтира сам този паркет в дома си, без да използва лепило или други средства.

За да поддържате ламинирания паркет в добро състояние, не са ви необходими специални почистващи уреди и препарати. Този вид паркет може да се почисти само с влажен парцал и ще заблести.

Истината е, че няма друг вид подова настилка, която да се предлага в толкова различни

варианти. Ламинираният паркет имитира дърво, камък и теракот. Повърхността може да бъде гладка, матирана и с различни релефи.

Хората, които имат естествен паркет в дома си, знаят, че той избледнява след време. Но ламинираният паркет не променя цвета си дори когато е изложен на силното лятно слънце.

Друго предимство на ламинирания паркет е, че той не се издува при влага. Този проблем много често се среща при естествения паркет и затова той се нуждае от по- специални грижи. Освен че внася красота в дома ви, ламинираният паркет има противоалергично покритие, което не позволява развитието на микроби.

Изключително устойчив и със здрава повърхност, ламинираният паркет може да се постави дори в детската стая. Той не може да се надраска, не може да се счупи и не се износва бързо. Затова спокойно можете да украсите детската стая с красив и изящен паркет.

Много често се случва да разлеем течност по пода, която веднага трябва да се изчисти. Ако имаме килим, често остава петно, а естественият паркет може да попие течността. Когато разлеете вода или дори вино върху ламината, можете само да го забършете с мокра кърпа и той отново ще светне.

Ако обичате лукса и модерния стил, няма по-подходяща настилка за вашия хол от ламиниран бял паркет. Колко от вас мечтаят да имат красива и елегантна кухня? А колко от вас смеят да сложат паркет, който да внесе стил и елегантност? Сега вече можете да преобразите това любимо място с красив и изящен ламиниран паркет – http://nastilkite.com

HTML код на статия

Автор: nadyatsvetckova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар