Ролетни щори за уютен дом

Ролетните щори обхващат целия прозорец. Те са една чудесна възможност за блокиране на слънчевата светлина или задържане на топлината. Ролетните щори работят с пружинен механизъм, който виси в горната част на прозореца. Лесното поддържане на чист външен вид осигурява едновременно стил и функция.
Повечето ролетни щори са изработени от твърда материя. Въпреки това има голямо разнообразие от видове разположение в зависимост от вашия стил на предпочитание. Всички бели щори са основен вид, но има и такива с интересна текстура или графичен елемент. Ако целта ви е да блокирате максимално слънчевата светлина, то добър избор са затъмняващите щори. Различните нюанси на ролетните щори са изработени от плътни тъкани, които блокират цялата светлина и това прави този вид ролетни щори идеални за спални.
Интериорните ролетни щори са подходящи за офис сгради, институции, банки, болници и др. Системата е устойчива на такива нежелани ефекти като влага и прах, както и на механични повреди.
Ако целта ви е да ограничите проникването на пряката слънчева светлина, а също така и да си гарантирате неприкосновеността на личния живот вътре в стаите, то има вид ролетни щори и с това предназначение. Ролетните щори са подходящи за инсталиране на стената или тавана, на рамката на пластмасов прозорец или дървена дограма, също така и в лентата на остъкляване.
Системата за самостоятелно спиране позволява да регулирате валяка във всяко положение. Механизмът за навиване и спускане на щората е оборудван със спирачки, които осигуряват корекцията и спирането на всяка позиция. Възможно е също така да бъде изготвен със система за регулиране с функционално тегло, което да предотвратява деформацията и с възможност за неговото притискане между рамката на прозореца и крилото.
Мнението на потребителите е, че ролетните щори са красиви и дискретни. Когато се навият до край са почти незабележими. В същото време в спуснато положение създават ефекта на плътна завеса. За напълно завършен вид е достатъчно да се постави едно ефирно перде, без тежки и тъмни завеси.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар