Цветя и пеперуди пърхат в новите Chlое, Kenzo и Givenchy

Цветове в различни нюанси и много цветни аромати обогатиха оригиналните парфюми през изминалата година. Много различно усещане носи всеки един от тях, внушава по нещо идентично и неповторимо и говори с езика на сетивата. Дизайнерите на парфюми със сигурност оставят по нещо от себе си във всеки един нов парфюм, но  основно се съобразяват с насочеността на аромата към определена група хора. Цветните нюанси са подходящо обогатени, за да бъдат предпочетени.

Един от цветните парфюми тази година е на къща Chloe. Ароматът  Chloe Rose Edition бе пуснат за пръв път през 2008 г. За поредна годна през 2013-та той се завръща с  аромат на роза. С този аромат къщата празнува 50 години от съществуването си. Дизайнерите си поставят за цел да постигнат един уникално нежен и изящен несрещан до сега аромат. Вероятно вдъхновени от цветните розови градини на Париж. С едно впръскване долавяме свежи нотки на бергамот в началото на състава, следван от маслодайна роза и модерната магнолия. Трайният аромат е обогатен с бял мускус и кехлибар.

Годишнина през 2013-та отбелязва и Givenchy. Компанията отбелязва 10 години на парфюма си Very Irresistible. За да отбележат годишнината дизайнерите влагат цялото си вдъхновение в създаването на новото ограничено издание Very Irresistible Collector Edition. Ароматът е съставено от 10 различни вида рози. Впечатление прави акцентът на българска роза, също така уханието на мароканска, турска, „роза анасон“, „роза божур“, „роза Фантазия“, „роза емоция„,“ роза страст„ и “ мускусна роза“. За наситеното розово ухание подсказва и самата опаковка, която е прецизно декорирана с 10 рози.

Още цветя, много свежест романтика долавяме и в новия Kenzo Flower In The Air. И при този парфюм се наслаждаваме на уникална интерпретация на оригиналния аромат на цветя от Kenzo от 2000 година. Той говори за свобода и ефирност. Връхните нотки са на свежите малина и розов пипер. Розата е в самата сърцевина на аромата, обогатена от магнолия, гардения и мускус. Свободата присъства като  акцент и в другият аромат на Kenzo Kiss ‘n Fly. Вдъхновен от мотива на една пеперуда с ярките й цветове дизайнерът Aurelien Guichard  постигат усещането за свобода, лекота и грация. В новия оригинален парфюм Kiss ‘n Fly са преплетени флорални нотки на цвят от жасмин, лилия и фрезия, следвани от мек мускус и кедър. Няма как да останем равнодушни към съчетанието с круша, личи и грейпфрут.

Цветя и пеперуди, незаменимо усещане за свобода и грациозен полет към осъществени мечти-това доставят на почитателите си Chlое, Kenzo и Givenchy.

 

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар