Сваровски-вдъхновене от цял свят

Широката гама от лесни за съчетаване бижута и аксесоари Swarovski подчертават стила и придават нотки на блясък и личен подпис.
За есен/зима 2013/2014 дизайнерът Натали Колин разработи колекция с име “Тайните съкровища”,  напомняща за едно пътуване. Вдъхновена от Пътя на коприната тази колекция е вдъхновена от около четири легендарни места, всяко от които притежава съкровищата на традиция и красота. От Китай до Хималаите и от Индия до Венеция, “Тайните съкровища” съчетава емблематични елементи от модерност и изисканост. Swarovski демонстрира майсторство в бижутерийните техники и съвършена изработка. Settings, Pointiage, Crystal Mesh и Crystal Rock дават кристално очарователно сияние, разкрива перфектната комбинация от наследство и иновации.
От Китай, Swarovski е приел символиката на Ин и Ян, илюстрирано от темата за камъните. Едновременно луксозна и рационализирана тази част разполага с чувствени извивки, които придават ултра блясък с кристална облицовка. Вдъхновени от китайските костюми, с изненада установяваме, че велурът се съчетава, посредством своята гъвкавост, със Swarovski елементите. Микрофибър е избродиран с кристали, а в центъра достойно място заема голям фасетиран кристален камък.

В Хималаите се усеща величието на природата. Планини, гори и ледници оставят минерален отпечатък върху творения с органични линии, от които е вдъхновена линията Vita. Централният кристален камък свързва своите контури, подчертаващи наслаганите тон върху тон кристални камъни с помощта на изключителната техника Pointiage.

Изобилие от цветове, коприна с хиляда и едно отражения, богатството на злато и чудото на скъпоценни камъни –това е влияние на Индия. То оставя усещан за красота и темперамент. Дизайнерът Натали Колин инициира ново сътрудничество със света на модата. Внушителното колие Swarovski от Shourouk е гъвкаво, монтирано на кабел. С форма на лигавник, бродиран с кристали, тази огърлица придава изтънченост на всяко облекло, ден или нощ .
Венецианското вдъхновение плава в булото на барокова мистерия върху високо рафинирани детайли, които предизвикват великолепието на дворците и цветове, обвити в мъгла. Бижутата Swarovski, вдъхновени от Венеция, играят в разкоша на розово позлатен метал, богато украсен със син кристал, перли и букет нарязани кристали.

От чистотата на изобилието колекцията “Тайните съкровища” доставя набор от предложения, които позволяват на жените да открият своето допълнение за специален повод или обикновен ден.

Живеем във време, когато адаптивността е ключова. Затова дори аксесоарите трябва да бъдат гъвкави. Това е водещият принцип, чрез който дизайнерите изработват бижута и аксесоари Swarovski, които съпровождат жените в ежедневието им. Със зимна палитра, затоплена от лъчите на сложни цветове се потвърждава голямата ангажираност на Swarovski за точност, преоткриване, модерност и изисканост в богатата гама бижута.

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар