Има ли мода при интериорните врати?

Както при всичко друго, така и при интериорните врати има модни тенденции. Добрите материали успяват да придадат уникален вид на вратите. Скучните бели врати от миналото са сменени от цвят на орех и дъб. Когато вземете решение за смяна на интериорните врати можете да се съобразите с модните тенденции, но можете да проявите творчество и да оставите вашият стил и вкус да ви водят.

Вратите допълват визията и стила на дома. Има огромно разнообразие от модели и цветове на пазара. Това разнообразие е търсено и цели да удовлетвори и най-взискателния вкус на клиентите. Качествените интериорни врати във Варна на ниски цени се предлагат в разнообразни модели и варианти. Сега най-актуални на световно ниво са вратите в стил ориенталски минимализъм, фини дизайнерски елементи и дървесна текстура, изразяващи се в изискана простота. Интериорните врати, притежаващи множество блестящи метални части и стъклопис също са добро решение. Всеки един модел интериорна врата с хоризонтални стъклени ленти, ще допълни идеално помещението, проектирано в минималистичен стил.

Класическите врати, естествено, ще останат на мода още дълго време. Класиката е вечна, а съчетанието ѝ с модерното може да я направи оригинална и интересна. Съвременният интериор лансира гланцираните врати. Те се вписват чудесно в дизайна на помещението, проектирано в стил хай тек. Гладката повърхност на вратата омекотява светлината.

Последният писък в модата на интериорните врати е повърхността с 3D ефект. Според статистиките, най-търсени днес са вратите, които имат заоблени первази и каси.

В последните месеци известност придобиват и вратите с две лица. Те са направени така, че всяка една от страните на вратата да бъде в унисон с интериора на стаята, към която е обърната.  Те могат да се използват между хола и коридора, като всяка една от страните трябва да е с цвета, подходящ за всяка от стаите, към която гледа.

Вратите в класически стил са многофункционални и красиви. Те са идеален завършек на всеки интериор. В повечето случаи тези врати са изработени от естествени материали. Производителите предлагат разнообразие на бравите, дръжките, пантите и цветовете. Аксесоарите могат да придадат на вратата неповторим вид.

HTML код на статия

Автор: simeongeorgiev15993


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар