Сигурност и енергийна ефективност с блиндирана врата

Сигурност и енергийна ефективност за вашия дом не трябва да означава пожертван стил. Огромното разнообразие от блиндирани врати вече е на разположение на потребителя от редица популярни производители, които предлагат не само по-голяма защита на входа на жилището, но и уникален визуален ефект.

Изобилие от цветове, окраски  и различно оцветени декорации – всичко е възможно със съвременните блиндирани врати. Декорирайте по свой вкус и избор входната врата, защото първото впечатление на вашите гостите, а и на  околните, се създава от там. Обликът на жилището ви отвън  е изцяло зависим от очарованието на входната врата. Различно обагрени в избрана от вас цветова гама, облечени с различен тип покритие и прахово боядисани, това е само част от изобилието на предлаганите модели.

Изобретателността на производителите е безгранична. Подобрените модели могат да изглеждат като масивна дървена врата, но на практика да са създадени изцяло от метал, като по този начин качествените им показатели  са значително по-добри.  Това се постига със специално изработено, топло пренесено, машинно поставено покритие, което облича изцяло металната конструкция на крилото и касата на вратата. Шарките на покритието могат да наподобяват по вид различни дървета от масив.

По степен на заключване блиндираните модели по нищо не отстъпват на конкуренцията. Устойчивостта при заключване се постига чрез фиксиране на крилото на вратата отгоре, отдолу и отстрани. Това се извършва с помощта на активни метални шипове, движението на които се регулира от съответен механизъм (моделите могат да бъдат с повече от един механизъм на заключване). При активиране на заключващата система, металните шипове влизат в обозначени за целта места, като броят им варира според модела.

Днешните блиндирани врати се сигурно, бързо и ефективно решение, когато искате да смените старата входна врата. Качествената изработка, сигурната заключваща система и стилният външен вид са само част от предимствата, които притежават те. Доверете им се и няма да останете подведени!

 

 

 

 

 

 

HTML код на статия

Автор: boqn_dobrev443


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар