Спестете време в кухнята със сухи миксове за кексове

Често времето ни притиска  до такава степен, че ни идва да зарежем абсолютно цялата домакинска работа, да си грабнем чантата и да избягаме надалече. Дори и да посмеем да го направим обаче, в повечето случаи всичките домашни задължения „остават на пост” и търпеливо чакат нашето завръщане.

Вместо да се хващате за главата всеки път щом прекрачите прага на дома си, можете да помислите  за по-добра стратегия на действие у дома. Ако ви е по силите, наливайте се с енергийни напитки и забравете за думи  като почивка, сън, релакс. Прекарвайте цялото си свободно време в готвене, чистене и планиране на семейния бюджет. Това едва ли обаче може да доведе до нещо добро. Затова просто преорганизирайте времето си и вършете  всичко по нов, по-рационален и ефективен план.

Първото, което трябва да направите е да отделите време на предварителната подготовка. За каквото и да става въпрос, ако сте подготвени, вие съкращавате доста разхода на време. В случай, че става дума за набавяне на продукти, направете списък поне ден по-рано и изпратете половинката си на пазар. Ако той не може да ви отмени в пазаруването, отбийте се в по-голям супермаркет след работа. Обикновено точно преди приключване на работното време, големите вериги драстично намаляват цените на плодовете и зеленчуците, така че може да се възползвате от това. Не е изключено да „уцелите” и друга примамлива промоция.

Не ви съветваме да се презапасявате с продукти, особено ако работата ви е динамична и често ви се налагат командировки извън града. Това без което не бива да оставате у дома обаче са малките помощници в кухнята, които никога няма да ви предадат. Това са т. нар. сухи миксове за кексове, които все  по-често спасяват работещите дами, които не искат да оставят семейството си без вкусен десерт или ароматна следобедна закуска. Към някои от сухите смеси могат да бъдат добавени яйца, към други това не е необходимо. Смесите са овкусени и ароматизирани, така че винаги ще имате чудесен и впечатляващ резултат. С тяхна помощ всяка дама може да се почувства специална и да пожъне похвали от своите близки и гости. Просто следвайте указанията на опаковката и съкратете времето в кухнята. Така ще се чувствате пълноценна домакиня и ще можете да отделите повече внимание на децата и любимите си хора.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар