Планирайте и реновирайте с Лерос ЕООД

И така, предстои ви да планирате и обмислите, да създадете или реновирате едно помещение, за да стане то красиво и функционално. Но преди да започнете си задайте няколко въпроса: Какъв е бил интериора ви до сега? Какво искате да запазите и какво да промените? След като намерите отговорите на тези въпроси, вие ще сте стъпили на пътя за създаване на обстановка, която ще ви удовлетвори.
За тази цел излезте отвъд вътрешните си граници и започнете точно както всичко в живота-започнете с основите. Звучи страхотно, нали? А защо не ? Имате предмети, които искате да запазите, имате спомени от страхотни места, които искате да продължат да присъстват в живота ви. Не забравяйте, че те в крайна сметка ще говорят за собствената ви история и ще се впишат в новия облик на дома ви, затова трябва да се съобразите и с тях.


Позволете ни да започнем с това, че всичко в създаването на интериора е цвят и светлина. Ние, от Лерос ЕООД сме професионалисти не само в предлагането на стоки и материали, но и на тяхното полагане и изпълнение. Латекси Titan – Испания (компютърно тонирани), интериорни декоративни мазилки (Valpaint, Novacolor, Tambur), луксозни колекции тепети, профили от стиропор и полиуретан на NMC, ламинирани подови настилки и всички аксесоари към тях (Maister, Classen, Kronotex, Tarkett, Alsapan, Balterio), корнизи на немската фирма Gardinia – това е основната продуктова гама с която можем да облечем всяко помещение от тавана до пода.


Ако изберете класическа контрастна комбинация, като бяло плюс ярък цвят, черно плюс бяло или един преобладаващ оттенък, като синьо, жълто или черно вие ще добавите дълбочина на помещението, без твърде много усилия. За да създадете усещане за пространство, използвайте светли цветове и акцентирайте някоя от стените с декоративна мазилка, тапет или фототапет. А вдъхновените от Тоскана, могат да изберат този средиземноморски стил, залагайки на земните тонове латекси, включително теракота, злато, маслинено зелено, кафяво и червена тухла. Не се страхувайте да изразите себе си с цвят. Ако обичате оранжево, намерете начин то да се включи във вашия интериор.


Когато избирате цвят към една стая, не забравяйте да помислите за вече съществуващите такива. Това може да включва подови настилки, шкафове, тавани и дори нюанси, които идват от прозорците, например зелен пейзаж, който превръща всичко в зелено. Дървеният под е един от най-желаните във всеки дом. Те изглеждат страхотно, но се нуждаят от специална поддръжка, затова все повече се налагат ламинираните настилки, които са в пъти по-евтини и функционални. Има стотици дървесни декори, имитации на плочки, старо дърво или гланцови паркети, от които може да избирате.


И така, може да прекарате часове, дни, дори месеци на вдъхновение за декориране на проекта си, когато става въпрос за поставяне на всичките тези идеи заедно. Не чакайте повече, вземете правилното решение – направете поръчка в Лерос ЕООД и се насладете на нашите услуги и високо качество на обслужване! Доверете ни се и вие никога повече няма да искате, нито да търсите други възможности, защото офертите на Лерос ЕООД са наистина съблазнителни, а след като започнете да си сътрудничите с нас, ще се радвате на много свободно време, ще се почувствате определено сигурни и щастливи.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Планирайте и реновирайте с Лерос ЕООД, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар