В какви предмети най-често се поставят подслушвателните устройства?

Искате незабелязано да направите любителски или професионален запис? Съобразени с визията на всеки предмет, подслушвателните устройства се предлагат в компактен размер. Имат отлични функционални параметри – записват продължително време, издържат от 3 до 5 дни в режим на готовност, а файловете могат да се отворят чрез компютър. Вече може да ги имате на достъпни и атрактивни цени.

 Предпочитан заради безжичната връзка, най новият продукт е подслушвател тип SIM карта. Картата се монтира в слота на приспособлението и при позвъняване към избрания номер се активира. Освен малките си размери, този продукт работи с всички налични мобилни мрежи, а обхватът на микрофона му варира от 5 до 10 м. Дегизира се под формата на фенерче, химикалка, в мишка на компютър и др. Съществуват и още по технологични подслушватели, с цени между 65 лв. до 200 лв., при които SIM картата работи с четири брандов обхват (850, 900, 1800, 1900 MHz). Някои подслушватели разполагат с опция за GPS позициониране на местоположението на всеки обект до 10м.

В адаптер също може да се монтира подслушвател, тъй като не привлича вниманието и е неизменна част при пътувания извън страната. Към него са предвидени няколко накрайника според стандартите на електропреносни мрежи на различните държави. Работят във всяка точка на света, с изключение на САЩ и Канада. Комплектът за подслушване не включва батерия, тъй като устройството се зарежда, щом е свързано към захранващата мрежа.

 Иновативен продукт сред устройствата за подслушване е безжичната аларма за дим. Детекторът за пожар може да се свърже към домашната охранителна система, а известията до получавате на мобилния си телефон. Вписва се идеално към интериора, защото се монтира върху тавана или стената. Подслушвателното устройство работи със SIM карта към всички мобилни мрежи. Цените относително са около 79 лв.

Едни от най-незабележимите портативни подслушватели са шпионските аудиорекордери, вградени в USB стик. Захранването на приспособлението става чрез поставянето му в слота на компютъра. Подслушвателните устройства са съвместими с операционни системи Windows 7, XP, Vista. Експлоатационните му характеристики включват условия на работа при температури от -10 до 50 градуса. Производителите дават гаранция 12 месеца, а стойността му на пазара варира между 25 до 50 лв.

За запис на интервюта, лекции, работни срещи или друг тип информация се предлага аудио диктофон в лека и компактна форма.

Съществуват и по-високотехнологични безжични устройства, предназначени за закрити пространства с обхват на микрофона до 1000 м и за работа при открити пространства със способност за подслушване на разстояние 2000 м. Записът се запазва върху карта памет до 32 GB. Началната цена започва от 159 лв.

Още подобна безжична техника може да намерите тук: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/b%D0%B5zzhichni-u-va.html

Тайната за успеха на секретните служби е в добрата дегизировка, затова запознайте се с предложенията за подслушвателни устройства, скрити в предмет!

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар