Романтична приказка на Банско

Предстоят празници и всички ние очакваме наистина снежен 14 февруари. Ето защо много хора търсят изгодни предложения и правят предварителни резервации за почивка в Банско. Повечето от почиващите предпочитат услугите на семейните хотели или хотелите, които са запазили духа на Възраждането.
Интересно предложение за отсядане е хотел Фамил. Той е стилен хотел, отличен с три звезди. Разположен е в кв. Глазне, не далеч от реката и старта на Гондолата. Хотелът приема гости през цялата година и е чудесен вариант за отдих. Подходящ е и за индивидуални посетители, и за малки групи или семейства с деца. Тук могат да се използват 2 еднофамилни къщи, всяка с място за шестима, апартамент и 9 двойни стаи. Обзавеждането е стилно и комфортно, стаите и апартаментите предлагат LCD телевизор, DVD, мини бар, телефон, тераса, кът за сядане, баня. В къщите на хотела има всекидневни с камина, кухня, три бани и две спални. В този уютен хотел функционира приятен ресторант с камина и изключително богато меню, което включва вкусни местни деликатеси и неустоими ястия от българската и европейска кухня. Хотелът предлага още лоби бар, сауна, масажи, детска занималня, велосипеди, сноуборди и ски под наем, трансфери, екскурзии и др.
Друго интересно предложение е хотелският комплекс Молерите. Той е в центъра на Банско и съчетава в себе си автентичния бански дух, същевременно отговарящ на всички съвременни изисквания. Комплексът представлява хотел, стилен ресторант, уютна винарна, битова механа и спа център. Хотелската част предлага 18 двойни стаи, 4 двойни стаи, 3 апартамента, които са с две стаи- спалня и хол, 1 апартамент, съдържащ 3 стаи и 1 студио. Всяка стая има телевизор, кабелна телевизия, телефон, хладилник с мини бар, самостоятелна баня и тераса. Мека мебел има апартаментите. В хотела функционира ресторант, предлагащ 80 места и автентична механа от Банско, която разполага с 250 места. Там под ритъма на приятна музика се сервират много кулинарни шедьоври. В старинната винарна има 35 места и там гостите могат да дегустират над 500 вида домашни вина. Хотелът предлага фитнес, сауна, парна баня, масажи, солариум. Хотелът организира интересни екскурзии, частни партита и уникални атракции за своите гости .
Побързайте да си осигурите място за един прекрасен Свети Валентин с любим човек в уютна и задушевна обстановка в един от много семейни хотели в Банско: http://www.rooms.bg/semejni-hoteli-bansko.html

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар