Вътрешните щори – феерия от настроения за вашия интериор!

Обзавеждането на дома изисква специфичен вкус към детайла. Качество, което притежават професионалистите в областта на интериорния дизайн. Но вече с широката гама слънцезащитни продукти на пазара, не е необходимо да разчитате на чужда помощ. В зависимост от вашите нужди ще намерите щори, с които да завършите концепцията на организираното пространство във вашия дом.

Аристократична визия

Елегантно решение за декоративното оформление на помещението са римските щори. Създадени от високотехнологични текстилни платове, те засенчват светлината с различна степен на пропускливост. Плътни или прозрачни материи, избирате вие, но нежният им ефект върху интериора на дома, засилва впечатлението за подчертан стил към детайла. Римските щори са предпочитани, заради лесния механизъм за демонтаж при почистване и подмяна на продукта. Предлагат се в различни разновидности, като Аура и Фабио: http://www.kamax.bg/p/Rimski-shtori

Естествена красота

Дървените щори създават представа за автентичен вкус, съчетан с модерна линия в декорирането. Естественият материал на щорите е с високоекологичното качество, на което всъщност се дължат и функционалните характеристики на щорите – влагоустойчиви, с отлични термоизолационни свойства и лесни за поддръжка. Производителите предлагат индивидуални поръчки при окантоването на ламелите, промени при плетката и диаметъра на дървените пръчки. Предпочитани са продуктите от вплетени бамбукови ивици. Освен екзотична красота към изисканото обзавеждане на дома, те могат да се монтират в хижи и битови помещения, където засилват ефекта на дървената мебелировка.

Качество и нежност

Чудесно предложение за нестандартни по форма прозорци са плисе и дует щорите. Благодарение на функционалните си качества, те отговарят на изискванията за сравнително технологичен продукт. За тях може да се каже, че стандартът стои над всичко, защото за конструирането на щорите са използвани специално обработени материи. Платовете имат свойствата да не абсорбират влага, да са труднозапалими, а повърхността им е антистатична. Нежно изработените десени изкушават със своята ефирност . Същевременно тези щори имат отличен слънцезащитен ефект при отразяването на UV лъчите. Монтирани са механизми за „долно укрепване” на продукта и управлението му чрез странични водачи.

Ефектно съчетание

Щорите „Ден и нощ” събуждат вашите сетива чрез играта между прозиращи и плътни ефекти на материята. Тази колекция се предлага в различни десени и цветове, което създава усещането за плавното филтриране на слънчевите лъчи. Платовете запазват трайността си, без да избеляват. Елегантно, модерно, нетрадиционно са част от впечатленията при срещата с този слънцезащитен продукт.

Японска стена

Този тип щори намира приложение при засенчването на високи прозорци във „френски стил” или за интериорно преграждане на помещения. „Релсов” механизъм позволява да се правят различни конфигурации при разположението им.

Не пропускайте възможността да станете актуални с архитектурните промени на 21 век! Предизвикателство за сетивата ви, една магична феерия от настроения, е богатото многообразие от слънцезащитни продукти за вашия дом.

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар