Ортопедичен матрак

Ортопедични матраци и какво трябва да знаем за тях?

Ортопедичните матраци са изключително подходящи за хора с дископатия и болки в
областта на гърба, ставите и вратът. Тези болки са познати на голяма част от нас, и матрака е много важен поради факта, че може да облекчи и сведе до минимум тези болки. Ако страдате от такива болки, ортопедичения матрак, може да е Вашия “спасител” от болките и страданията. Дългогодишни изследвания в европейски лаборатории доказват, че един матрак може да Ви служи добре около 7 години, след това материалите започват малко по-малко да губят своите качества. Ако използвате матрака си 7 или повече години, значи е добре да проверите дали все още може да Ви служи вярно.

Ортопедичните матраци се грижат за Вашия гръбнак

Те са по-твърди и не позволяват на таза да “потъва” много по време на сън, което води до болка и дискомфорт.  Твърдите ортопедични матраци има свойствата да разпределят телесното тегло с цел по-малко напрежение в мускулите и ставите, облекчават натиска в проблемните точки и поддържат в правилна форма гръбнака (гръбачен стълб). Ортопедичните матраци са проектирани за да предоставят Ортопедичен матрак, Ortopedichen matrakмаксимална опора на гръбнака (гръбачен стълб), ставите и врата през цялата нощ,  с което да намалят болките и дискомфорта до минимум. При производството на ортопедичните матраци  е обърнато внимание на главните източници на болката, а именно гърба, шията и таза. Затова при здравословни проблеми ортопедите Ви съветват да подмените Вашия матрак с ортопедичен.

Ортопедичния матрак предоставя перфектна опора

Медицинските изследвания правени в областта на ортопедията, които често са Ортопедичен матрак, Ortopedichen matrak, Ортопедични матрацифокусирани върху нарушение на ставите и деформации на гръбнака (гръбачен стълб), помагат на производителите на ортопедични матраци да проектират своите продукти така че да се справят с болките и дискомфорта, които имате по време и след сън. Ортопедичния матрак е твърд, предоставя перфектна опора на Вашето тяло  и поддържа таза без да „потъва“ по време на сън, което е възможно да се случи при по-меките матраци. Ако спите на по-мек матрак, той може да позволи на таза да „потъне“, което неимоверно води до неправилна позиция на гръбначния стълб. Тази неправилна позиция на гръбнака (гръбачен стълб) най-често води до болки и дискомфорт.

Избери твоя Ортопедичен матрак тук.

Магазин за матраци Моят Матрак, твоят нов матрак е тук.

Не знаете какъв матрак е подходящ за Вас? Разберете тук!

HTML код на статия

Автор: Stefan Daskalov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар