Модерната стратегия на „Яки дрехи“

Заповядайте да разгледате автентичната колекция от „яки“ дрехи в интернет магазин Cool Clothes на http://cc-bg.net/. Той предлага богат асортимент от якета, сака, жилетки, ризи, туники, рокли, поли, панталони и спортни анцузи за свободното време. Освен това можете да допълните вашата нова „яка“ визия с обувки и бижута, предлагани от бранда. В палитрата на топлите месеци играят роля всички детайли, които очароват сърцето ви – от фовизъм, сюреализъм и кубизъм, през модернизъм и поп арт, до най-трогателните модели на плакатното изкуство и стрийт арта. Екипът, който стои зад електронния монобранд магазин наблюдава непрекъснато световните тенденции и в тази публикация ще ви ги представи.
Пачуьркът или новото вдъхновение (Guess, G-Star, Maison Scotch, Christopher Khane, Mary Katrantzou) – През първия манифест на сюреализма през 1924г. поетът Андре Бретон казва, че: „Прагматичното мислене разрушава творческите сили и фантазията“. Обожаваме, когато дизайнерите се обърнат към сюреализтичнатата страна на живота, играйки си с отраженията му върху собствените постмодернистични творения. Не търсете дълбок смисъл в преливащите от кипяща жизненост принтове и ги приемете като съкрушителна стратегия за подобряване на настроението.
Палитрата  (Vera Wang, Max Mara, Elie Saab, Helmut Lang,) – Незнайно защо това лято на мода се носеше кралското синьо, но изведнъж стана така, че най-популярните дрехи станаха тези в цвят импринт. Не губете време в чудене кой цвят е най-модерен този сезон. Заложете на всички едновременно.
Жена в черно (Jil Sander, Max Mara, Chalayan) – Златни елементи, черни камъни и дълги ръкавици. Ако не липсваха червеното червило и цигарето бихме си помислили, че става дума за един познат образ от миналото.
Кралски силует (Maison Scotch, Christopher Khane, Mary Katrantzou) – Злато и пурпур за всички дами, които мечтаят да бъдат с кралска осанка. Тези аксесоари се съчетават безупречно с модерната рокля с шлейф и високо вирнато носле.
Кристиан Лубутен представя чрез очарователните изображения на Камий Писаро, подчертаващи елегантността на пошета Khepira в пепеляви нюанси на кафяво и екрю, подчертани от фин, черен мат. А нежните пастелни отблясъци на чантата Sweet Sharity се уединяват с щрихите на Пол Сезан.
Дойде ред и на една от най-добрите марки в модната индустрия за жени с наднормено тегло – Pierre Cardin, Lonsdale, Lee Cooper, Lotto, Everlast, Slazenger, Orsay и други за есенно-зимния сезон 2014/15. Българската култова марка „Яки дрехи“ отново се явява в ролята на защитник на интересите на дамите с пищни форми, като разработва специалната елегантна и модерна колекция за есенно-зимния сезон, така че всички по-пълни красавици  да се опитат да са по-скромни и строги, но едновременно с това стилни и елегантни.

HTML код на статия

Автор: taloveca


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар