Как да си изберем парфюм

Да си избереш парфюм не е чак толкова лесно нещо, макар и да изглежда. До момента са лансирани над 10 000 парфюма, а просто си представете да си изберете някой от тези. В тази статия ще ви дам няколко съвета за избора на парфюм:
– Първо разгледайте цените в онлайн магазините за парфюми и се ориентирайте според вашия джоб.
– След това посетете някоя парфюмерия, примерно Beauty Zone. В нея има едни малки хартийки. Препоръчвам ви да пръскате върху тях, а не върху кожата, защото скоро ще ви свършат ненапръсканите места. Тъй като листчетата са малки, пробвайте най-много два парфюма на 1 листче.
– В случай, че проявавате заинтересованост към някоя марка като Bvlgari за пример, то попитайте консултанта колко голяма разновидност от продукти на марката имат. Разбира се вие можете да попитате и за парфюм, който ухае на любимото ви цвете, плод и т.н.
– След като изпробвахте вече няколко, най-добре се разходете, защото вашият нос вече се е уморил и дава грешна информация на вашия мозък. Ако смятате да пробвате прекалено много модели, то най-добре го направете за няколко дена. Добре е да носите листче и да си записвате какво ви е харесало наистина.
– В листчето запишете пет парфюма, които са ви направили наистина добро впечатление и се приберете. На другия ден отидете и ги изпробвайте. Вече би трябвало да имате ясна представа какво искате.
– Следва да разпитате дали е възможно да върнете стоката, ако са излезли някакви проблеми. В някои парфюмерии клиентите имат такава възможност, но само за първия 1 месец.
Е, вече би трябвало да сте се сдобили с един страхотен парфюм по ваш вкус, ако ли не, мога само да ви пожелая: Приятно пазаруване!

HTML код на статия

Автор: buyparfumes


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар