Освежителни Летни Коктейли

За лятото е типично да сте на плажно парти с коктейл в ръка. Ето ви няколко предложения  за готини  коктейли, създадени специално за лятно парти на почивка. Тези коктейли са идеални за горещите вечери – изстудени и тонизиращи. Ледените кубчета в коктейлите ги правят освежаващи през задушните вечери на горещото лято. Коктейлите са имат дори и здравословни качества. Заради пресните плодове в състава им и качественият алкохол, те са полезни за вашето здраве, ако не прекалявате с количествата.

Най-Добрите Летни Коктейли:

Текила Сънрайз ( Текила на Разсъмване)
Този коктейл е микс от Гренадин, портокалов сок и текила. Гренадина е червен ликьор направен от червено френско грозде и нарове. Съдържа въглехидрати и натрий. Портокаловият сок е отличен източник на витамини и антиоксиданти а Текилата понижава холестерола и балансира сърдечната дейност.

Ледена Маргарита
Тази блендирана версия на популярния коктейл е с много лед и на вкус е с леко горчиво-кисел вкус. Съдържа текила, която както вече казахме е полезна за сърцето ви и намалява холестерола. Сокът от лайм е богат на витамин C, а Трипъл сека е ликьор с портокалов вкус.

Ягодово Дайкири
Този летен коктейл съдържа ягоди, лимон и ром. Ягодите и лимона са богати на витамини и антиоксиданти. Рома е добър източник на натрий.

Блу Спринг (Синьо Лято)
Този коктейл е комбинация от Водка, Кюрасо, Лимонада, Ананас и Череша. Водката съдържа малки дози витамини, фосфор, калий и натрий. Кюрасото е богато на баластни вещества. Лимонадата е богат източник на витамини, Ананасът на фибри, а черешата е един от най-добрите източници на антиоксиданти.

Джин Слинг
Този летен коктейл е микс от джин, лимон и гренадин. За гренадина и лимона вече споменахме полезните им качества. Джина няма полезни вещества, но пък е добър източник на енергия.

Пъпешов Сауър
В този коктейл има водка, лимонов сок, малко яйчен белтък и пъпеш. Яйчения белтък съдържа минерали и протеини, Пъпеша е ценен източник на витамини и каротеноиди.

Охладете летните вечери с един добре изстуден коктейл съдържащ пресни плодове и качествен алкохол. Споделете с компанията, когато сте на почивка превъзходният вкус на тези специално подбрани коктейли – една истинска наслада в задушната вечер на горещото лято. Забавлявайте се!

HTML код на статия

Автор: irgnet


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар