Усмивка без бръчки

Promobg.tk предлага нова, революционна подмладяваща козметика с дълготрайно действие, разработена по уникалните технологии В.Т.Х. и ДНК, за ефикасно и бързо изглаждане на бръчките и предотвратяване преждевременното стареене на кожата.

А) Линията В.Т.Х. се характеризира с наличието на ценния компонент Argireline® (Аргирелин – ацетил хексапептид -3). Това е уникален пептид от ново поколение, който суперефикасно изглажда мимическите бръчки, както дълбоките, така и малките, и надеждно пречи на формирането им.

Мимическите бръчки, възникват с времето, като следствие на изразяването на нашите емоции. Ако се смеем много, бръчиците се появяват около очите, ако се мръщим – на челото и т.н. Т.е. всяка наша емоция оставя следа на лицето ни. Понякога следите са толкова дълбоки, че се налага да прибегнем до пластични операции. В следните години беше открит по-щадящ не оперативен метод за премахване на тези бръчки – това са подкожните инжекции с препарата Ботокс токсина ботулин – тип А), който прави частична пареза на лицевите мускули, при което бръчките напълно се изглаждат. Този ефект продължава няколко месеца след което бръчките постепенно се появяват. Но през месеците, когато мускулите почиват, лицето изглежда по-младо.

С разработката на нови технологии за производство на козметични средства на базата на аргирелин е достъпен още по щадящ и безопасен метод за ефикасно изглаждане на мимическите бръчки.

Аргирелинът е научно откритие, направено в процеса на старателно изучаване на биохимичните механизми, предотвратяващи стареенето. Това вещество е получено благодарение на две модерни технологии: комбинаторната химия и твърдофазния синтез на пептид. Аргирелинът е нетоксичен, въздейства на ниво нервно-мускулни синапси и предизвиква отпускане на мимическата мускулатура(миорелаксация), предотвратявайки образуването на бръчки. Освен това, аргирелинът подтиска прекомерното производство на катехоламини, които способстват за образуването на бръчки и дребни мимически гънки на лицето. Използването му е абсолютно безопасно, но в същото време много ефикасно.

Агирелинът е безопасна, нетоксична алтернатива на Ботокса, осигуряваща ефикасно изглаждане на мимическите бръчки.

В резултат на провеждането на курсове с препаратите В.Т.Х. на базата на аргирелин отслабва мускулната памет, което води до постепенно ограничение на непроизволната мимика и достигането на великолепен подмладяващ ефект.

В) Линията DNA е уникална клетъчна козметика. Тайната на нейната ефективност е въздействието на растителните молекули ДНК, получени с помощта на ексклузивна патентована технология, а също и лечебния минерален състав на ледниковата вода от швейцарските Алпи. Козметиката на базата на ДНК е предназначена да предотвратява и намалява ефекта на стареене на кожата. Тя действа непосредствено на причините на стареенето, дава енергия на кожата и клетките.

ДНК е биологично вещество, концентрирано в ядрото на клетките на кожата. То е носител на генетичната клетъчна информация, в това число и тази, позволяваща да се обезпечат жизнените функции на клетката. По този начин, ДНК играе първостепенна роля в регенерацията на клетките.

Растителната ДНК е високомолекулно съединение с белтъчна природа, получено от растителен източник (пшеничен зародиш Triticum aestivum). Тя е една от най-добрите овлажняващи компоненти в козметиката, при това, е естествен регенератор на тъкани, който защитава кожата от обезводняване, и е мощен антиоксидант.

Интензивният овлажняващ ефект се постига за сметка на това, че големите молекули ДНК не проникват в кожата, а се задържат на повърхността и задържат водата. Нанесена на повърхността на кожата ДНК лесно отстранява усещането за стегната кожа, осигурявайки високо ниво на хидратация на епидермиса, при което ефекта на овлажняване се запазва много по-дълго, отколкото при използването на традиционни нискомолекулярни овлажнители – глицерин и пропиленгликол.

Освен това, ДНК повишава енергетиката на кожата, имунните й свойства, защитава от УВ лъчи, помага за изглаждането на мрежата от малки бръчици и повишава еластичността. Това е компонент, който, действайки в дълбочина върху клетките на организма, работи както “отвън”, така и “отвътре”, като позволява постигането на впечатляващи резултати в осигуряването на “стягане” на кожата и укрепването на колагеновата и еластиновата структура на епидермиса.

HTML код на статия

Автор: deltasys


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар