Най-добрите треньори в най-добрите силните първенства

Както футболистите, съдиите, корнерите, футболни прогнози и треньорите са част от от футбола. Безспорно те са една неразделна част от отбора и отборния дух. Понякога отнасят най-много критики и не получават достатъчно внимание за успехите си.

В някои клубове треньорите се сменят през половин сезон, докато във други седят по 20 години. Отборите се опитват да подобряват своята игра и търсят тактика който ще им помогне. Арсен Венгер е начело на Арсенал от 15 години, сър Алекс Фъргюсън е начело на Манчестър Юнайтед цели 26 години, докато Реал Мадрид са сменили 14 треньоря.

3. На трето място в нашето класиране се нарежда Антонио Конте  който направи Ювентус шампион. Отбора беше в голяма криза, след като ги изпратиха служебно в Б група заради скандали с уредени мачове , където са печелили много пари от залози .  След като Конте дойде начело на отбора  проблемите им започнаха да се разрешават и Юве си дойде на заслуженото място сред най-добрите италиански отбори, като станаха и шампиони през сезон 2011/2012 година. Затова Конте е в нашето класиране.

2. На второ място е Хари Реднап , който ръководи Тотнъм хотпърс. Той е специалист от висока класа  и е единственият мениджър спечелил титлата ” мениджър на месеца” във Висшата лига повече от един път. Безспорно той е човек , който обича и разбира от футбол . Успя да издигне отбора от лондон до 4-то място ,но за тяхно съжеление няма да могат да играят Шампионска лига . Той доказа на какво е способен и продължава да пише успехи с отбора на Тотнъм. Пребори се с доста отбори, като се намираше и на 3-то място, а знаем каква е борбата от 3 до 6 място.

1. На първо място сред най-добрите треньори влиза Жозе Моуриньо с Реал  Мадрид. Португалския специалист е един от най-добрите и лично аз му симпатизирам , той се е доказал с много успехи , като наистина втория му сезон в който и да е отбор винаги е най-добрият му. През сезон 2011/2012 той спечели Примера дивисион. Реал почти 20 кръга водеха в класирането, като бяха и на 10 точки от втория  Барселона. Онази Барселона , която всички определяха като най-добрия отбор съществувал в историята на футбола.  Ето затова той е смятан за най-добрия мениджър в днешно време , единствено му липсва купата от Шампионската лига с отбора на Реал Мадрид , но скоро и това ще получи.

Сега започна лятната пауза и отборите започнаха да привличат нови специалисти , а и е време да покажат своите способности и на Евро 2012 , откъдето могат да привлекат вниманието на големите клубове.

HTML код на статия

Автор: devilx


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар