Топ известни и предпочитани парфюми

Парфюмът е била използвана от жените за стотици години. Днес на парфюмерийния пазар има голямо разнообразие от аромати, които включват цветни, цитрусови плодове, тревисти, мускусни и пикантни. По-леки ухания като теи на цветя или цитрусови плодове са добър избор през деня, особено когато се отправяте към офиса. По-тежките и по-бляскави парфюми са по-подходящ за вечерни излизания. Най-любимите парфюми за много жени са класически аромати, които никога няма да излизнат от мода. Именно те са един наистина отличен и стилен подарък за повечето жени.

  • Chanel № 5

Chanel № 5 е може би сред най-любимите парфюми на жените в продължение на много години. Този аромат се смята за вечен. Не случайно той е бил и любимия парфюм на легендарната Мерилин Монро. Други рекламни лица на този аромат са Никол Кидман и Катрин Деньов. Той е на пазара от 1921 г., а създаването му е резултат от грешни смесвания. Жените описват Шанел № 5 като ултра-женствен, луксозен и чувствен.

  • Estee Lauder

Estee Lauder е друга известна марка произвеждаща парфюми и козметика и сред една от най-любимите за много жени. Към днешна дата на пазара има над 65 разновидности на парфюми с марката Estee Lauder, подходящи за различни поводи. Някои от тях са за всекидневна употреба, като парфюми Pleasure. Други са едва доловими и секси като Youth-Dew. Beyond Paradise е цветен аромат, идеален за ежедневна употреба, който съчетава аромати на различни цветя, включително розови орлови нокти, син зюмбюл и други.

  • Дневни аромати

Някои жени предпочитат да използват в ежеднението си дамски парфюми, които имат аромат на цветя, които включвата рози, карамфили, гардении и жасмин. Beautiful от Estee Lauder е комбинация от цитрусови плодове, дървесни и цветисти аромати. Curve от Liz Claiborne е смес от водна лилия, цитрусови плодове и сандалово дърво, което го прави добър избор за всекидневна употреба.

  • Вечерни аромати

Силните дамски парфюми са предназначени за използване вечер. Много от тях са умишлено секси и съблазнителни. Техните аромати са на сандалово дърво, мускус, шоколад и пикантни подправки като индийско орехче. Ето и някои от най-добрите вечерни парфюми – Secret Obsession на Calvin Klein, Poison от Christian Dior и Dark Cristal от Versace.

  • Парфюми на знаменитости

Жените често си взимат и използват всеки ден парфюмите на знаменитостите. Най-любимите парфюми в тази категория включват – White Diamonds от Елизабет Тейлър, Lovely от Сара Джесика Паркър и Glow от J.Lo. Други добри попадения са Sensational от Селин Дион и Curious от Бритни Спиърс.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Топ известни и предпочитани парфюми, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар