Съвети за покупката на дамски обувки?

Дамските обувки са истинската любов на по-голямата част от съвременните момичета. Всяка една притежава най-малко един шкаф, пълен с обувки на високи токчета. Два, три модела от тях се слагат достатъчно често,а всички останали не. И в това няма нищо изненадващо. Изборът на дамски обувки винаги е емоционален. Дамите просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да се замислят дали той е качествен, и дали си струва парите.

Ако целта ни е да спрем да си купуваме атрактивни, но безполезни дамски обувки трябва да си зададем поне тези въпроси преди да отидем на шопинг:

Комфортно ли се чувстваме на високи токчета?

Дамите на около 20 години нямат проблем с ходенето да висок и стръмен ток дълго време, но за жените над 40 години това е изключително изпитание за крайниците. Същевременно някои дами не могат да ходят с обувки, с високи токчета, в ежедневието им, и походката им наподобява робокоп. Почти всеки модел дамски обувки си има версия с по нисък ток. Най-добре е да се спрем на нея.

Велур или кожа ?

Дамските обувки се правят от няколко материала: велур, естествена и изкуствена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. изкуствената кожа, а цената значително по-малка от естествената. Единствения недостатък e че пропуска вода. Препоръчвам Ви да не взимате велурени ботуши, независимо колко главозамайващи са те.
Изключително важно е когато си купим избрания чифт обувки на висок ток е да ги изпробваме.Ходилата на краката Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Същото важи и за подметките на повечето дамски обувки с висок ток.
Дори и номера да отговаря е доста добре да се мерат, за да сме сигурни че кракът ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене.
Жените са специален вид хищници, а обувките са тяхната жертва. Главните търговски улици, отрупани с бутици са бойното поле и всяка жена се опитва да спечели най-готиния дизайнерски чифт дамски обувки. И ще Ви разкрия защо. Един дизайнерски чифт сандали, ботуши или обувки с висока платформа Ви кара не само да се чувствате много страхотно, но и да изглеждате така. Какво чакате, тръгавйте на шопинг в търсене на следващия чифт обувки на висок ток за Вашата колекция,
като имате впредвид моите съвети. Те ще Ви помогнат да направите най-точния избор.

http://ipotpal.webpossessor.com/saveti-pri-izbora-na-damski-obuvki/

HTML код на статия

Автор: simeon


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар