Armani Code или Armani Acqua Di Gio

Armani Code е едно от най-големите бижута на тази невероятна фирма в парфюмерийния бранш. Този аромат е създаден от парфюмеристите Carlos Benaim, Dominik Ropion и Oliver Poige. В аромата на този прекрасен парфюм може да откриете нотки от портокал, бергамонт, джинджифилов цвят, жасмин, ванилия и лавандула. Парфюмът Armani Code е разработен с голям любов и страст от неговите създатели. Това се усеща още с разкриването на аромата и първите нотки които са – лавандула, джинджифил и портокалов сок. Аромата на този невероятен парфюм а именно Armani Code е създаден за нежната и женствена жена която уважава партньора до себе си и го желае във всеки един момент. Духът и стилът който парфюмът пресъздава е много силен, страстен, неприкосновен, уникален и невероятен. Повечето хора които са го ползвали го определят като един много красив и удобен за носене аромат. Вече над 1 000 000 са жените които не само ползват парфюма Armani Code, но са и влюбени в този аромат. По техните коментари разбираме, че те никога не биха го оставили дори и за секунда, винаги имат желание да ухаят на този прекрасен аромат и да притежава този прекрасен парфюм. Това са едни от малкото суперлативи които можем да изкажем за този наистина уникален, превъзходен, достоен за възхищение аромат и съответно парфюм. Доверете се на качествените продукти от парфюмерийната къща на Armani.

 

Ще ви представим сестрата на Armani Code а именно Armani Acqua Di Gio за жени. Аромата е създаден през 1995 година от световноизвестни дизайнери, като един от тях е известния Алберто Морилас. Вдъхновението за направата на Armani Acqua Di Gio дамски парфюм се е появило на едно много странно място а именно остров Пантелерия. Armani Acqua Di Gio постига отлична хармония между връхните и средните нотки, което го прави много хармоничен, чувствен и мек парфюм. Той е един от най-продаваните парфюми на тази марка, което не е случайно а напълно нормално с оглед качествата които ни предлага, аромата, флакона и много други. Много от неговите фенове го определят като стилен  и класически. Доказано е че всички продукти на Armani са с високо качество и невероятен аромат, това е поредното доказателство за това. Аромата на Armani Acqua Di Gio за жени е поместен в изящен флакон с изтънчен външен вид. Ето и няколко мнения от ползвателите на парфюмите на Armani и по точно на парфюма Armani Acqua Di Gio:

Изключително ярък аромат, въздушен и полу-сладък. Този парфюм ме прави наистина жена, жена желана от всеки един мъж. Винаги съм мечтала да притежавам такъв парфюм с такива качества. Препоръчвам го на всяка една жена която иска да се почувства на седмото небе. Доверете се и заложете на Armani Acqua Di Gio дамски парфюм.

Невероятно дързък, непредсказуем и уникално траен аромат. Това е което мога да кажа за превъзходството на Armani Acqua Di Gio.

HTML код на статия

Автор: tigelito


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар