Армани през 2013-та

Няколко аромата представя през 2013 година доказаният парфюмериен гигант Armani. Сензационно на пазара за оригинални парфюми излезе Eau Pour Homme. Въпреки че тазгодишното издание носи името на предшественика си дизайнерите са се постарали да нагодят аромата към съвременните изисквания, без  да изменят коренно вече познатия и одобрен от мъжете парфюм. Ароматът спада към класа на “острите”, със силни цитрусови нотки на бергамот, мандарина и ароматен босилек. Той се продава във флакони от 50 и 100 мл. Eau De Toilette.

 

Другият мъжки аромат от Armani тази година носи наименованието Eau De Nuit. Във флаконите от 50 и 100 мл. Eau De Toilette дизайнерите на компанията са съчетали  по възможно най-пленителен начин  подправки, цитруси, кедър и ирис. Обонянието ни се наслаждава на едва доловимия аромат на бергамот, розов пипер,  кардамон, индийско орехче, ирис и хелиотроп. Оригиналният парфюм Eau De Nuit доставя усещане за топлина, хармония и чувственост.
При мъжките аромати тази година Armani залага на класика и хармоничност в оригиналните парфюми с по-остри аромати.
Дизайнерите на компанията като че ли предлагат по-голямо разнообразие от женски аромати през 2013-та. Името Acqua di Gioia е добре познато и от години предизвиква възторг у почитателките си. Новото име на тазгодишната версия на аромата е Acqua di Gioia Eau Fraîche 2013. Промяната при новата версия е към по-лек аромат, с повече свежест и усещане за природна красота. Долавяме усещане за морски бриз, нежен воден душ и меки зелени листа. В цялото това върховенство от природна свежест са завъртени ароматните нотки на грейпфрут, лимон Primofiore и кора от мандарина, иланг-иланг, жасминов чай, жасминова вода, кедър обгръща мускус и кафява захар.
Нова лимитирана серия на Emporio Armani Diamonds представя тази година Armani. Emporio Armani Diamonds Rose е обогатен със свежи цитрусово-плодови и флорални тонове. Ароматът се предлага като 30 и 50 мл.Eau de Toilette.
Само 1000 броя се предлагат и от другият нов аромат тази година, Nuances. Оригиналният парфюм е вдъхновен от цветове, светлината и дизайна на тъканите в модната колекция на Armani пролет-лято 2013.
Още една лимитирана серия излезе с марката Armani. Тя се казва  Rose d’Arabie L’Or Du Desert, и както  името подсказва тя е създадена специално за Близкия изток. Естествено вдъхновен от пустинята и мекия златист пясък.
Парфюмът, от който самият Giorgio Armani изразява възхищението си предстои  да бъде представен. Женственият аромат е наречен “Si”.

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар