Иван Милев: Гагарин не е загинал при катастрофа

Първият човек, летял в космоса, е отвлечен от извънземни
Михаил ДИМИТРОВ
Юрий Гагарин не е загинал при самолетна катастрофа, разкри за BurgasArt феноменът Иван Милев. В района, където на 27 март 1968 се е разбил самолета с Гагарин и Серьогин на борда, днес се издига паметник в чест на двамата летци. По експериментален път обаче Милев установил, че там е починал само Серьогин. “Когато тестваха способностите ми в бившия СССР ме заведоха там, защото ги помолих. Направих опити и установих, че душата на Юрий не е Новосьолово. Два са вариантите. Той или не е бил в самолета, или е бил отвлечен от извънземни и вероятно от стреса при срещата с тях Серьогин е катастрофирал. Реших да напиша статия за съветски вестник, но ме посъветваха да не го правя, защото вече никой не е склонен да приеме различна версия за гибелта на най-обичания в света космонавт”, споделя феноменът от Димчево.
Обстоятелствата около смъртта на Гагарин обаче до сега не са напълно известни. Според официалната версия катастрофата е станала в условията на лоша видимост.
Макар и да звучи сензационно, хипотезата на Иван Милев за Гагарин и Серьогин и за катастрофата на техният УТИ МиГ-15 може да се окаже вярна. Същото твърдеше и Ванга. Петричката пророчица беше сигурна, че най-обичаният съветски космонавт е отвлечен от извънземни.

* Има ли живот след смъртта?

“От хилядите проби, които съм правил съм установил, че има задгробен живот. След настъпването на смъртта духа на човека стои над тялото, поставено в ковчега. По същият начин е над покойника и в момента, когато тръгне към гроба. Тогава обаче с много висока скорост духът излита към ефира в незнайна засега посока. Казват, че до 9-тия ден той е на земята, но направих проби и открих, че това не отговаря на истината. До 40-тия ден не идва тук. Има два предположения. Едното е, че до тогава обикаля там, където е ходил през целият си земен живот, а второто е, че минава през Страшния съд и през 20-те митарства. След 40-тия ден всеки петък вечерта в 12 часа астралното тяло полита към земята. Идва цяло, но се разделя на две ядра. Едното отива там, където е настъпила смъртта, а другото на гроба и престоява 24 часа. После отново се събира и се връща в космоса. Душите се съхраняват някъде, но все още незнам къде”, признава Иван Милев. Наскоро той направил опити с брат си. Оказа се, че в събота, когато духовете идват на земята, може да се вика само ядрото, което на гроба. А другото никой не може да мръдне от мястото, където е настъпила смъртта. На помена на неговият тъст пък имало много хора. Те били разположени в две стаи. В едната поставили плаке с направен християнски кръст от варен ориз и голяма восъчна свещ. Когато я запалили в чест на покойника духа му пристигнал.

* Свеща е като ракетна площадка за духа

“Когато тръгнахме към гробището, душата му напусна дома. Беше с нас до края на работния ден. Изпратихме гостите и се върнахме с жена ми на мястото, където беше погребан баща и. Направих измервания. Часовниците тогава бяха коригирани към лятното часово време, но душата от рая остана на земята докато стрелките не показаха точния астрономически час, в който трябваше да се върне обратно. Не беше събота, но този дух беше освободен, за да присъства с нас на своя помен”, добавя радиестезистът. Той е изследвал полето на мъртъвци, докато е викал душите им. Изправен до табуретка със закрепена на нея свещ, той призовава покойника с трите му имена да се яви. Присъствието му Милев отчита със своите радиестезични инструменти. Обикновено духовете застават на запад от свещта. При обесените хора пък се явяват по-близо до пламъка.
Само на Петдесятница (б.а. на 50-тия ден от Великден) духа слиза на земята сутринта от 7:30 до 4:30 вечерта, разкрива мъжът, орисан от съдбата да намира нефт, природен газ, уран, вода. Открива и магии, а по излъчването на аурата може да диагностицира здравословното състояние на човека.

* От маймуните се раждат само маймуни, човекът е гениален

Всички, които безогледно лъжат и се опитват да убедят хората, че са потомци на маймуните, грешат пред нашия Създател. Човекът е най-висшето същество на земята и няма нищо общо с останалите животни. Той овладява Космоса, а не се катери по дърветата като шимпанзетата, горилите и орангутаните, казва с ирония , чиито сензетивът, чиито способности да открива нефт и газ са били експеремнтално доказани в СССР и признати от Тодор Живков. Дълго време бай Иван бил абониран за списание “География”, но се отказал да го получава след два последователни броя в които журналистическия екип на изданието се опитвал да внуши на читателите, на хората идеите на Дарвин за еволюцията и произхода на човека. Разстроен от написаното, Милев се опитал да изобличи теорията им като невярна и порочна. Във всички държави, които биоенерготерапевта посетил, изследвал обитателите на зоопарковете. Инструментите, с които разполагал, обаче не откривали нищо сходно с аурата на човека.
Преди около седмица Иван Милев измерил енергийното поле на гроба на покойната си съпруга. До 40-тия ден (б.а. на 2 юли) духа и не идвал. На 5 юли обаче вече бил там. “Накарах го да се измести на 4-5 крачки встрани от гроба и после пак го върнах там. Душата поема изображението на тялото от кръста нагоре. Ако меря биополето на жив човек действам по гръбначния стълб.

* Главният мозък и духа движат човешкия живот,

а краката им се подчиняват. Нужни са ни, за да ходим.
“Над 70 плавателни съда, 5 американски изтребителя са изчезнали в зоната на Бермудския триъгълник. Хиляди човешки души, тонове стомана и горива са се изгубили там и от тях не е останала ни кост ни вест. Четох наскоро за една научна хипотеза, според която мистериозното явление се обяснява с взривяването на водораслите. Аз имам много лесен начин за доказване на това. Нужна ми е обаче снимка на някой от изчезналите там хора. По нея мога да разбера дали са починали или са преминали в друго измерение. В един бургаски вестник бяха писали, че нямало кой да финансира експедицията до Бермудите. Не са необходимо да се ходи дотам, защото нищо няма да се открие. Митът за триъгълника на смърта може да се развенчае от малка България и то само с една снимка”, казва с усмивка Иван Милев.

HTML код на статия

Автор: burgasplus


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Иван Милев: Гагарин не е загинал при катастрофа, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар