Имате ли непотребен автомобил?

Интересуваме се от какви ли не философски учения, които ни съветват по какъв начин да придобием мъдрост и как да подредим живота си така, че да привличаме парите и любовта към себе си и да се разминем с нещастията и неприятностите.
Често в тези мъдри съвети срещаме препоръката да не се затрупваме с непотребни и стари вещи, защото по този начин пречим на потока на енергията около себе си и нямаме шанс да получим или придобием нещо ново. В това твърдение има голяма доза истина, защото действително овехтелите вещи и непотребните предмети около нас не ни вършат никаква работа и само заемат място.
Не е трудно да съберем това, което не ни влиза в употреба и просто да го отнесем до контейнера, но нещата стоят малко по-различно със старата кола, която вече не е в движение или не ни трябва. Как да постъпим с нея?

Трябва да се свържете с фирма за изкупуване на лади за скрап.
Има един доста лесен начин да се отървете от ненужната стара кола и той е чрез фирма за коли за скрап София.
Просто едно телефонно обаждане и проблема ви е решен, а на всичкото отгоре получавате и пари за автомобила си. В условия на финансова криза и на фона на непрекъснато увеличаващите се цени, това е повече от добра възможност да облекчите семейния бюджет, да си отворите място за нови покупки (а защо не и за нов автомобил) и да ликвидирате въпроса със старото возило веднъж завинаги.
Това, което се иска от вас е да копирате големия талон на автомобила, да се свържете с фирмата за коли за скрап и да се разберете кога и къде да предадете колата. Транспортирането на стария автомобил няма да е ваш ангажимент, а на компанията за скрап, така че не се притеснявайте за това. Колата ще бъде рециклирана по съвременни методи и с това ще се отдаде заслуженото уважение към природата и екологичното равновесие.
Предаване на стари коли за скрап е практика, която се е разпространила в страната ни от доста време, но не много хора са на ясно с тази възможност и оставят колата си да стои просто така на някой паркинг без да се замислят за другите възможности. Именно поради тази причина ви съветваме възможно най-скоро да повикате фирмата, която ще ви отърве от возилото, вие само казвате къде е и вземате парите.
Нашата фирма се занимава само и единствено с изкупуване и рециклиране на стари автомобили. Ако имате неизползван такъв – свържете се с нас още сега! Предлагае и безплатен транспорт за София и околностите.

HTML код на статия

Автор: ivanov101s


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар