Показва ли една дамска чанта характера на притежателката си?

Знаете ли, че една дамска чанта дава повече информация за стила и характера на нейната притежателка? В случая, има два вида жени – такива, които се отнасят безотговорно към своята чанта и съдържанието, намиращо се в нея и такива, които се грижат внимателно за предметите, които са разположени в тяхната  дамска чанта, а освен това се грижат и за самата нея и то доста внимателно!
Според психолози, всяка чанта има свой характер, отражение на този, на неговата притежателка. Стигането до този извод е нормално имайки предвид, че на пазара има огромно количество дамски чанти, които се продават – различни модели, визия, предназначение, обем, големина, функционалност и т.н.
Има доста начини и различни методи, по които може да се определи характера на един човек, а притежанието на дамска чанта е именно един от методите, чрез който можете да разберете повече за жената-собственик на конкретната чанта. Това е осъществимо по два начина. Първият е базирайки се на външните белези, които вече споменахме (визия, модел и т.н.), втория е чрез съдържанието намиращо се в самата чанта, във вътрешността й.
Предметите могат да бъдат подредени, но могат да бъдат и разхвърляни. Определянето на състоянието, в което се намират предметите в съответната чанта – подредени или разхвърлени, спомага за по-лесното анализиране на характера, на жената-собственик на чантата.
Интересен факт е, че в някои страни на запад, при кандидатстване за работа и явяване на интервю, някои работодатели имат като изискване или по-скоро практика да изискат от кандидатките за позицията, да изпразнят цялото съдържание, което се намира в съответната дамска чанта като на базата на видяното, те решават дали да наемат съответната жена или не.
Може и да звучи доста странно, но е факт, че този метод действа, не само е ефективен, но и много правилен!
Това е така, защото в различните видове дамски чанти, има различно съдържание. Например, в някои чанти има продукти, закупени от пазара. Друг тип чанти са предназначени за гримове, трети само за телефон и портмоне (защото са малки) и има доста чанти, които можете да заварите в нехаен вид, тоест да откриете сред предметите хартийки, използвани салфетки и т.н. Тоест все неща, които показват, че съответната дама е неподредена.
Не е необходимо тренирано око, за да се забележи подобно нещо. Затова е най-добре да сте по-внимателни към начина на подредба и изобщо съдържанието, което поставяте в своята чанта.

HTML код на статия

Автор: stefan007


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар