5 съвета при избор на коли под наем

Днес решихме да помогнем на всеки, който поради една или друга причина е решил да използва възможността рент а кар. В София има десетки компании за коли под наем, така че лесно ще намерите това, което ви трябва. Ако пък не искате да търсите прекалено дълго просто елате на Летище София и използвайте услугите на най-добрите в бранша, а именно Grent.

А сега нека пристъпим към петте съвета при избор на коли под наем. Вижте какво трябва да знаете, преди да отидете да наемете лек автомобил в София или в друг български град:

1. Повечето добри фирми предлагащи коли под наем имат свои уебсайтове в интернет пространството като това позволява на клиентите да се ориентират  относно конкретните предложения и цени. Използвайте мрежата, за да набележите желаното от вас возило и да получите допълнителна информация за екстрите, което то предлага.

2. След като вече сте харесали лимузина, джип, миниван или компактен автомобил остава да отидете на оглед. Последният се извършва в компанията на служител от фирмата за рент а кар. Наблюдавайте внимателно за драскотини и щети, като ако забележите нещо го съобщете на служителя, който е длъжен да го отбележи в приемно-предавателния протокол.

3. В случай, че не познавате района, в който ще управлявате автомобила, наемете кола с GPS или помолете за карта на града. Ако се възползвате от коли под наем на фирма Grent ще получите любезно съдействие при намиране на всеки адрес в София, Пловдив, Варна и Бургас.

4 .Полагайте грижа за леката кола и бъдете отговорни. Не паркирайте за дълго в тъмни и съмнителни квартални участъци, тъй като има реалната възможност да бъде извършен грабеж или друг вид вандалски акт спрямо превозното средство.

5. Не карайте, когато сте употребили алкохол. Ако имате повод да се почерпите, по-добре вземете такси, отколкото да използвате взетият под наем автомобил.

В обобщение

Това са пет основни съвета, които ние от Grent даваме за водачите интересуващи се от коли под наем. Елате в нашия уебсайт, за да прочетете още подобни публикации или пък да резервирате вашата нова кола. Обещаваме ви, че ще останете доволни от нашето обслужване и цените, които предоставяме. Приятен път и успех във всичките ви планове и действия.

 

HTML код на статия

Автор: Mitko84


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар