Врати хармоника и роло щори за максимално удобство у дома

Голяма част от хората в нашата страна живеят в маломерни жилища, в които мястото никога не е достатъчно. Различните решения за оптимизиране на пространството у дома могат да ви помогнат да се почувствате максимално комфортно и да намерите място за всичко.

Ако и вие имате проблем с малката квадратура на помещенията и непрекъснато ви се налага да се съобразявате с малкото останало свободно пространство, можете да се възползвате от възможността да монтирате врати хармоника в жилището си. Те се използват за стаи, в които има малко свободно място и заместват доста удачно стандартните интериорни врати като пестят пространство. Това е едно модерно и гъвкаво решение за един практичен и раздвижен в интериорно отношение дом. Ще срещнете този тип врати в мансардни помещения, приземни етажи, като преграда в по-големи холове или трапезарии. Врати хармоника се монтират и в ниши и кътове, които искате да отделите от останалото помещение, но нямате място, за да поставите врата. Чрез този тип врати можете да експериментирате и временно да ограничите пространствата у дома в зависимост от вашите идеи и нужди. Голяма част от хората, които имат помещение от типа 2 в едно, а именно кухненски бокс и хол, предпочитат да отделят кухнята с врата хармоника, когато това е възможно. Само с едно издърпване на вратата вие сте в хола, загърбвате и забравяте за всички домашни задължения и се отпускате на дивана с книга в ръка.

Също толкова практични и пестящи място са модерните роло щори.

Те внасят романтика и премерено дозиране на слънчевата светлина у дома. Подходящи са за кухнята, спалнята, дори за остъклени тераси. Многото и различни цветове, в които се предлагат, ви дават интересни възможности за създаване на цветен и свеж интериор, който създава чудесно настроение.

 

Руло щорите са направени от плат, който се отличава с антистатични свойства и се почиства лесно. Те могат да се управляват с дискретно синджирче, чрез което поставяте щората на нивото, което бихте желали.

Автор: Анелия Георгиева

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар