Искате определени неща – пускайте обяви

Сайт за Обяви

Определено за постигане на желана цел или състояние е необходима активност и немалка доза постоянство. Това си е класическо правило, което си важи с пълна сила и в интернет.
Днес нещата са къде – къде по-лесни от даже и близкото минало. Толкова много проблеми решава този интернет и прави всичко много по-лесно и удобно, но инициативата и постоянството си остават и са задължителни.
В близкото минало, ако искате да пуснете някоя обява или пък търсите нещо, най-малкото трябваше да отидете и да си купите вестник, в който имаше секция за обяви и там да търсите това, което Ви е необходимо. Или пък обратното – да се обадите в редакцията на вестника и да дадете текста на Вашата обява.
В момента всичко това става за секунди от Вашето бюро без да напускате дома си.
За целта има специализирани сайтове за обяви и там лично от Вашия компютър публикувате желаната обява с Вашия текст.
Със сайтовете за обяви се работи много лесно. Повечето от тях са с много семпъл дизайн и функционалност и човек лесно се ориентира. Обявите са класифицирани в различни раздели и също така е лесно да се прецени къде точно да се публикува определена обява.
Има естествено и сайтове за обяви, които правят изключение и накратко от посещенията си при тях просто може да те заболи главата. Но явно целите на собствениците на такива сайтове не са улесненото подаване на обяви. За тях просто няма да говорим и дано не попадате на такива сайтове.
Ще дам пример с един сайт за обяви, с който много лесно се работи и определено ще останете удовлетворени, ако решите да го използвате. Става въпрос за сайта за безплатни обяви – obiavi-bulgaria.com
Определено той първо има много приятен и лек дизайн. Обявите в него са разпределени в ясни и логично обосновани категории. По предложения на клиенти или според необходимостта се добавят и нови категории и подкатегории за обяви.
В обявите си в този сайт Вие можете да добавите и повече от една снимка, която да придружава текста на обявата Ви. Добавянето на снимки към обявите Ви определено внася повече яснота и увеличава възможността целта да бъде постигната много по –лесно и бързо.
Също така нямате ограничения в броя подавани обяви от един акаунт, както е в някои други широко рекламирани такива сайтове.
При определени условия Вашата обява може да бъде VIP за определено време.
Имате възможност и за добавяне на линк към обявата Ви.
Публикуваните обяви в сайта obiavi-bulgaria.com се препубликуват и във фейсбук страницата на сайта и в Tweeter профила на сайта, така че реално всяка Ваша обява се публикува на още две много актуални и посещавани места в интернет.
Сайта за обяви obiavi-bulgaria.com има и блог към него, където могат да се публикуват ревюта на Ваши продукти или услуги или на друга тематика. В този блог администраторите публикуват направените промени по сайта, които са актуални и в интерес на ползващите сайта.
Последната промяна, която беше направена по него е и добавянето на страница Партньори, където на база размяна на банери могат допълнително да се популяризират Ваши сайтове и други начинания, а така също да се популяризира и самият сайт за обяви – obiavi-bulgaria.com
Вярвам, че ще останете доволни от ползването на този сайт за безплатни обяви ще си сътрудничим взаимоизгодно.
Оставаме на Ваше разположение 
Нека не забравяме думите на Мечо Пух – Колкото повече толкова повече. Реално тава е една малка тайна – публикувайте Вашите обяви на повече места. 
Пожелавам успехи!

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар