Как да изберем най-доброто лед осветление за Коледа?

Изборът на лед осветление за Коледната украса вече е доста често срещан, защото тo e енергийно ефективнo и може да ви служи дълги години. То има много вариации, затова трябва да обмислите няколко детайла, за да изберете най-подходящите лед светлини за вашата празнична украса. Например, добре е да помислите дали искате цветни или бели крушки и ако се спрете на белите, то тогава трябва да прецените кой нюанс на бялото е най-подходящ за случая. Също така е важно да помислите дали крушките да премигват, дали да променят цвета си или пък да бъдат музикални. Най-важното нещо, което трябва да съобразите, е дали ще бъдат окачени на открито или на закрито, а също така и размера им.

Нека обърнем внимание на избора дали искате крушките да бъдат с различни цветове или ще заложите на солидно бяло празнично лед осветление. Ако изберете втория вариант, ви предстои да вземете още няколко решения преди покупката, като това дали крушките да бъдат изчистени или матирани. Изчистените крушки са изработени да създават по-ярка светлина, докато матираното стъкло омекотява тази яркост на светлината. Предстои ви да вземете решение дали да заложите на топло бяло Коледно осветление, което предлага светлина, подобна на жълтеникавия оттенък, които хвърлят крушките с нажежаема жичка или ще окачите чисто бели крушки, които отделят по-светло сияние. Ако избирате лед осветление за закрито пространство, то тогава е добре да зачеркнете студените бели лед крушки, които изглеждат сини и обикновено са по-подходящи за навън, защото в отворени пространства заслепяват по-малко.

Нека видим как стоят нещата с избора на това дали лед осветлението за Коледа да свети постоянно или да премигва. Някои крушки са изработени така, че да им се сменят цветовете, докато други възпроизвеждат музика и премигват в такт със съответната мелодия. Ако искате да разполагате с допълнителни креативни възможности, можете да украсите с лед лампички във формата на ледени висулки, които обикновено изглеждат особено реалистично, когато се спрете на бели крушки. Голямото разнообразие на Коледно лед осветление ви дава възможността да окачите в дома си лед крушки с широк ъгъл, поради което излъчват светлина в няколко посоки едновременно, заради по-широкия си обхват, позволявайки ви да извлечете максимума от вашите празнични светлини.

Размерът, в който ще бъдат крушките, е от съществена важност преди закупуването на лед осветлението за Коледа, а той се определя спрямо мястото, на което ще бъдат окачени. Например, по-големите крушки  биха изглеждали по-добре навън, прикрепени може би към къщата, защото лесно биха били забелязани от далече. Това далеч не означава, че не можете да използвате и по-малки крушки на открито. Доста хора обичат да украсяват с красиви малки лед крушки около храсти и дънери на двора. По абсолютно същия начин много често по-малките крушки са добър избор за увиване около Коледното дърво, което е вътре в дома, както и на стълбищните парапети или около камината.

С избора на най-подходящото лед осветление за Коледа вие не само ще си осигурите осветлението за празника за много години напред, но и атмосферата и усещането ще бъдат много по-специални. Още по-хубавото е, че не е нужно да напускате дома си, за да ги закупите, защото на vikiwat.com можете да направите онлайн поръчка.

 

HTML код на статия

Автор: hrisi.d


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар