Как да изберем тестер на парфюм

Първото, което трябва да направим е да разграничим парфюм от тестер. Интересното обаче е, че съществена разлика няма. По дефиниция тестерите са едни и същи с парфюмите, които представляват. Разликата е в това, че тестерите на парфюми нямат опаковка или пристигат опаковани в бяла картонена опаковка, на която пише името на парфюма, някой път няма и капачка. Но са произведени на същото място, където се произвежда и парфюма. Тестерите имат същия аромат както продуктите в оригиналната кутия, но се предлагат без нея, за да може клиента да ги пробва като мостра преди да избере кой да си купи. Това е тяхната функция в магазините. В онлайн магазините, обаче, можете да видите директна продажба на тестери. И това в никакъв случай не означава, че някой ги е ползвал или се е пръскал с тях. Те са предназначени за продажба и са чисто нов, неупотребяван продукт.

Масово е разпространен мита, че тестера има по- силен аромат, за да е по – дълготраен и с това парфюма да си спечели положителни точки. Това обаче не е вярно. Тестерите са същите като парфюмите, но няма да имате нищо против да си ги купите тъй като често се продават по – евтино от опакованата бутилка. Поради своето оригинално предназначение, а именно просто, за да може потребителя да усети аромата, тестерите често са без капачка или без допълнителните аксесоари като перли или панделки, които се намират на оригиналната опаковка. Това обаче не трябва да ви притеснява, тъй като качеството ще отговаря напълно на марковия парфюм. Тестерите са чудесна възможност и за тези от вас, които обичат разнообразието, ако не сте почитател на точно определен парфюм, с който искате да се постоянно, а желаете да имате невероятен и различен аромат всеки ден, то цената на тестера ви дава тази възможност. Тестери има както на дамски парфюми, така и на мъжки парфюми и одеклони.

Ето и пет причини да си поръчате парфюмен тестер:

  1. Така можете да притежавате фантастично качество, марков и дълготраен аромат на по– ниска от действителната цена на парфюма
  2. Можете да притежавате най –добрия и автентичен продукт
  3. Можете с количеството пари за един парфюм да си позволите два тестера, така че ще ухаете различно и оригинално за всеки повод, без да ставате скучни на околните.
  4. Абсолютно ще получите най-доброто за цената, ако сте по – скоро икономичен от колкото моден тип натура, това е от голямо значение.
  5. Ако често си пазарувате от онлайн магазин, където се продават тестери, можете са получите големи отстъпки.

В заключение: ароматните парфюмни тестери са автентичен аромат, който идва без луксозната пазарна цена. Тестерът пристига в една и съща разфасовка, като опакования парфюм, така че количеството си остава същото. Тестерите в онлайн магазините са от оригиналните производители и никога не са имали предишни собственици. Ако искате да си подарите изискан и класен аромат, на изгодна цена, тестерите са най- добрия избор. Единственият малък недостатък е, че поради липсата на естетичен търговски вид (оригинална кутия) не са подходящи за подаръци, освен ако не си ги опаковате сами.

HTML код на статия

Автор: editorsparadisebg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар