Как и къде да използваме кристалите Сваровски ?

Почти всеки мъж има своите романтични моменти, в които иска да направи по- специален подарък на своята любима. Най – често купувани за такъв повод са бижутата с кристали Сваровски. Те носят блясъка на диамантите, но са много по – достъпни от тях. Дори и да можете да си позволите цената на скъпоценните камъни, за предпочитане е да  изберете кристали Сваровски. Това ще ви натовари с по – малко етични проблеми.

Един от начините да впечатлите жената до себе си, без да направите огромна дупка в портфейла си, е да изберете колие с висулка от кристали Сваровски. Тези висулки са изработени от специално нарязано оловно стъкло и пречупват светлината с чудни отблясъци. Това придава елегантен вид на дамата, но същевременно се избягва впечатлението за натруфеност. Тези бижута носят лекота и стил на своята притежателка. Освен това се избягват неудобствата, свързани с носенето на скъпи диамантени огърлици. Диамантите изискват особено тежка и бляскава вечерна обстановка, винаги съществува риск от кражба, което пък от своя страна е свързано със застраховането и съхранението им в специални сейфове. Тези неудобства ще могат да бъдат спестени, ако предпочетете бижута с кристали Сваровски.

Тези кристали се изработват отпреди повече от сто години. Те имат перфектни качества, защото през всичките тези години технологията за изработването им се е усъвършенствала и обогатила. Прецизността на изработката личи във всеки един кристал. Опитът се е предавал от поколение на поколение майстори. Компанията „Сваровски” предлага и богата гама от декоративни предмети, скулптури и произведения на изкуството.

Поп – звезди, филмови звезди и дори кралски особи изявяват своите предпочитания към кристалите Сваровски. Това е предпочитана марка и на много дизайнери на облекла и модни аксесоари. Дрехи, шалове,  чанти, шноли за коса, колани, часовници, обувки и всякакви други модни акценти биват украсявани с тези кристали. Ако искате да подражавате на някоя своя любима звезда, можете да се снабдите с гривна, обеци или  верижка за глезен, изработени от Сваровски кристали.

Удивително е разнообразието не само от цветове, но и от форми, предлагани на пазара. Снежинки, капковидни форми, сфери, форма на диамант, барокови капки и други са сред изобилието , предлагано от „Сваровски”. Освен това бижутата с такива кристали се почистват лесно и са удобни за поддръжка. Достатъчно е измиване с малко топла вода и течен миещ  препарат, а след това – подсушаване с мека кърпа без власинки. Така ще можете да се наслаждавате по – дълготрайно на своето любимо колие и до го предавате на следващото поколение като семейна ценност. Кристалите Сваровски са предпочитани и за булчински накити или бижута за шаферки заради достъпната си цена и ефектния  си блясък. Майката на булката или  на младоженеца  също ще изглежда по – официално с фина брошка, изработена от тези кристали.

Ако сте производител на ръчно изработени бижута, то вие разполагате с безкраен списък от възможности за закупуване на тези камъни в насипно състояние, в комплекти , с отстъпка, на промоционална цена, на сезонна разпродажба и др. Използвайки такива камъни, вие ще имате гарантиран резултат и времето и усилията ви няма да отидат напразно. В интернет може да се открият и хиляди предложения за инструменти и консумативи, подходящи за работа с кристали Сваровски. Кристалите предлагат много възможности да се пришиват, залепват, инкрустират,прикачват и пр. След всичко изброено дотук,многобройните предимства на кристалите Сваровски са безспорни .

Източник

HTML код на статия

Автор: silveto_1


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар