Ослепителни дизайнерски съчетания със Сваровски

От началото на 20 век Сваровски кристални мъниста са играли ключова роля в дизайнерските бижута и аксесоари. Постигнато е благодарение на безупречно фасетиране, ефект на пречупване на светлината и блясък, който не притежава никой друг кристал на пазара. В действителност, много от създателите на бижута използват само австрийските кристални мъниста, перли и компоненти в своите проекти. Все повече онлайн сайтове за Сваровски елементи предлагат безплатни идеи за изработване на бижута с перли и кристали.

Изключително красивите продукти от Сваровски колекцията за есен/зима подчертават красотата на противоположностите, които се събират в един по привиден естествен начин, за да се създаде нещо наистина уникално. Новият ефект Кристална лилава сянка слива цвят с луксозен златен блясък, докато Тъмното мъхесто зелено съчетава камък с блясък на кристали. Новите форми смесват вдъхновение от природата с модерни щрихи. Тези чудесните компоненти навяващи класическата красота на природата и модерността са индивидуални интерпретации на стила. Когато става въпрос за тези нововъведения, противоположностите се привличат.

Сваровски кристални висулки добавят красива фокусна точка за всеки дизайн. Предлагани в различни форми, размери и цветове тези кристални висулки са най-добрият избор, когато искате да добавите елемент на колоритен блясък към творенията си.

С тези ослепителни висулки Сваровски отново показва защо те са лидери във висококачествените компоненти от кристал!

Сваровси кристали за топло фиксиране са идеални за добавяне на блясък към съоръжения, портмонета, обувки и др. Те не се препоръчват за кожа, водоустойчив материал и непорести повърхности, но за други тъкани са идеални. Дизайнерите предупреждават, че тези компоненти водят до пристрастяване.

Сваровски елементи Flatbacks са идеални за добавяне на блясък към албуми, джапанки, дрехи, поздравителни картички, мобилни телефони и др. Добавете блясък към дизайнерските бижута с тези зашеметяващ кристали, които се шият. Те се предлагат в най-различни форми, сред които и квадратната. Тя работи добре като акцент върху портмонета и обувки. Можете дори да ги свържете, за да създадете свои дизайнерски бижута или комплектни съчетания. Може да съчетаете обици и колиета с кристали Сваровски и да поставите акцент със същия цвят и форма кристали за лепене Сваровски върху вечерната чантичка или тоалета за специален повод. А защо не и върху обувките. Всичко зависи от собствените ви предпочитания. Със сигурност ще бъдете забелязани. С кристални елементи Сваровски ще си доставите бляскаво настроение, голяма доза красота и неотразимост.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар