Почивка в Албена

Предпочитаното място от много туристи е курорта Албена. Съчетание от природа, спокойствие, тишина и още куп привилегии, Албена е известна с възможностите, които предлага на посетителите си и гаранта за пълна отмора с почивка в Албена.

Много са чуждестранните туристи оценили плажовете на Албена.

Известна със златните пясъци, чистия въздух, множеството гостоприемни хотели пръснати из всичките й краища и добронамерените, усмихнати и дружелюбни местни.

Почивката в Албена ще ви зареди с положителен заряд от емоции, ще върне силите ви и ще направи дните ви по-пъстри и свежи.

Това райско кътче на Добруджа вече повече от 40 години е с широко отворени врати за всички посетители на града, а който веднъж е посетил курорта и се е докоснал до магията му винаги е склонен да се връща отново и отново.

Слънце, море, златист и чист пясък, топлина и приятелско отношение, това е само една част от положителното, което ще усети всеки решил да изкара своята почивка на море  в Албена.
Курортният комплекс е разположен в Североизточна България, на около 8 км от Балчик и на 30 км от областния град Добрич и морската столица град Варна.

Привилегия на курорта Албена е чистата плажна ивица, открояваща се с копринен пясък. Тя е и най-добрият плаж в Европа. Дължината й достига повече от 3.5 км, а ширината до 150 м. Брегът е полегат и равен, а морето – плитко, ласкаво и кристално огледално. Разнообразието забавления нямат край. Известни атракции, водни спортове и всичко, което може да рисува въображението ви, че и повече може да видите и усетите и опитате по време на почивката си в Албена.

Увеселенията, развлеченията и многообразието от всичко е предпоставка да изкарате незабравимата си лятна почивка със семейство и/или приятели в курорта Албена.

За любителите на разходки и обиколки е желателно да посетят уникалния природен резерват „Балтата”, в него може да се види уникалната лонгозна гора, простираща се на огромна площ в резервата.

За да подсигурите почивката си в Албена е добре да сте уверени, че множеството хотели предлагат многообразие от удобства, комфорт и отговарят на изискванията на различни класи.

В грандиозните хотели може да се полюбувате на запазената уникалност и непокътнатата природа. Съхранени са иглолистните и дъбови дървете, което прави курорта още по неподправен и неустоим за туристите. Курорта Албена се реди в предпочитаните най дестинации за почивки през лятото от хиляди европейци.

Пясъците на плажовете са добре поддържани, морското крайбрежие е винаги охранявана стриктно зона. В близост, накъдето и да се обърнете ще сте заобиколени от много ресторанти, кафенета, барове, магазини и от нищо няма да сте лишени.

Изборът и решението да прекарате почивката си на хотел в Албена е верният, а удоволствието, което ще изпитате на тръгване от там, ще е максимално.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар