Улеснете процеса на избор на охранителни камери

Охранителните камери са се превърнали в необходимост на много обществени места. те се използват за проследяване на трафика, предотвратяване на задръствания, както и в разрешаването на престъпления. Освен в банките, трезорите, в публичните пространства, те завладяват големи територии в и частния сектор – бизнес и личен. Почти няма магазини от големи вериги, които да не са направили своя система от охранителни камери, която наблюдава всеки квадратен метър от търговската площ. Това е начин да се спестят хиляди левове, които изтичат от бизнеса под формата на кражби. Собствениците на домове започват по-често да се обръщат към специалистите, които се занимават с търговия на охранителни камери. Това е чудесен начин да се повиши сигурността на дома.

 

Пазарът има много широко предлагане на различни видове охранителни камери. Различните модели са подходящи за различни апликации. Потребителите, които искат система за видеонаблюдение, трябва да предприемат няколко конкретни стъпки. На първо място, трябва да очертаят нуждите си. За какво ще се използват охранителните камери – дома, офиса или търговска площ? След това трябва да са подготвени с конкретна информация за параметрите на помещението. Тук ще изведем някои от основните неща, които всеки потребител трябва да има предвид, при избора на охранителни камери. Става дума за техните функции и целите, за които се прилагат.

 

Всичко е онлайн

Много компании, които се занимават с охрана и сигурност, предлагат решения, които са специализирани, за да помагат на клиентите. С други думи, услугите отиват отвъд инсталацията и поддръжката. Една от тези функции е свързана с регистрирането на домейн име за компанията клиент. Това позволява на охранителната фирма да създаде сайт, чрез който може да наблюдава собствеността ви през цялото време. Клиентите имат достъп до този сайт, като могат да влизат в него от всякакви устройства. Това е невероятно решение, ако собствениците на бизнес искат да държат под око всичко, което се случва, докато пътуват или отсъстват по други причини. Това е вариант на разполагане на охранителните камери, който е подходящ и за домовете.

 

Проследяване чрез мобилен телефон

Смартфоните могат да се използват за хиляди различни цели. Не е изненада, че производителите на охранителни камери са използвали този факт, за да разширят влиянието на бизнеса си. Потребителите, които имат ценни вещи в склад, пътуват често или са оставили децата си с бавачка, вече могат да дишат много по-спокойно. Хубавото в тази ситуация е, че охранителните камери са разположени, а потребителят трябва да отиде на специален домейн адрес, за да види какво се предава. Не е необходимо свалянето на никакви допълнителни апликации.

 

Намаляване на размера

Много важен аспект от инсталацията на система от охранителни камери е възможността за компресиране на видео данните във формат, който може да се съхранява и изпраща лесно. Компресираните данни трябва да преминат през процес на връщане в изходно положение, за да бъдат разгледани. Стандартизирането на този процес позволява на много различни устройства да оперират с данните от охранителните камери ефективно. Златният стандарт и охранителната индустрия е H.264 за компресиране. Тези файлове могат да се разгледат на различни плеъри, които поддържат HD и Blue-Ray. Компресирането на видеото в този формат осигурява най-доброто качество на кадрите по време на предаването.

Голям избор от охранителни камери има и в онлайн магазините като vikiwat.com.

HTML код на статия

Автор: hrisi.d


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар