Шестограми

Какво представляват шестограмите и какво приложение намират те.

Шестограмните ключове са ръчни инструменти, с които се отвиват и завиват имбусни болтове и винтове, благодарение на шестоъгълното си сечение. Шестограмите могат да бъдат с т-образна дръжка, г-образна форма, сгъваеми или други подобни форми, които са съобразени с нуждите на хората нуждаещи се от такъв вид ръчни инструменти.

Шестограмните ключове могат да бъдат удължени, къси или обикновен размер в зависимост от това в каква работна ситуация сте попаднали. Късите се използват най-вече за труднодостъпни места като кутиите на електроуреди или нужда от смяна на авточасти. Шестограмите се делят на няколко вида според това какъв вид е техния накрайник:

• Стандартни шестограми;
• Шестограми с дупка;
• Торксови шестограми;
• Торксови шестограми с дупка;
• Ябълковидни шестограми, които се използват за работа под определен ъгъл.

Шестограми с марка „Toptul”

Марката предлага невероятни шестограмни ключове, които са направени от най-висококачествени материали и отговарят на последните световни изисквания за качество на ръчните работни инструменти. Инструментите са изработени от хром-молибден-алуминиева сплав, която допълнително е закалено за максимална твърдост и здравина. От голяма важност при изработването на шестограмни ключове е това, че върховете трябва да са изработени така, че да пасват и лягат идеално в главите на болтовете. Финалният завършек по време на изработката, който се прави е с цел шестограмите да са износоустойчиви и да не хващат корозия.

От всеки един модел шестограмни ключове с марка „Toptul” може да откриете широка гама от размери, които да ви послужат при нужда. Няма значение дали ги използвате на работното място или във вашия дом, бъдете сигурни, че инструментите са здрави и лесни за употреба. Често малки стандартни шестограмни ключета попадат в различни комплекти мебели за дома, които е нужно сами да сглобите без да е нужда намесата на професионален майстор. Инструментът е практичен и удобен във всяка една работна ситуация изискваща шестограм.

HTML код на статия

Автор: Безплатен блог


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар