Защо да изберем японски климатик

Изборът на нов климатик е покупка, която изисква задълбочено обмисляне. Необходими са познания за стойностите на различни показатели, като икономичност, шум, надеждност на системата и др. Цената на уреда, разбира се, не е без значение, но не бива да бъде основен мотив за покупка, ако искате климатикът да работи години наред безпроблемно и да си възвърнете инвестицията.

Японските климатици са изключително подходящи за тези от вас, които не искат да правят компромиси с качеството. Познати са в цял свят с високата надеждност, икономичност и перфектни технически показатели, които притежават. По-голямата част от японските климатици са снабдени със система, пречистваща въздуха от прах, вируси и и бактерии, с което поддържат здравословен климат във вашия дом.

Японските климатици са инверторни, тъй като намаленият разход на електроенергия се постига благодарение на инвенторните технологии. Те позволяват по-интелигентно управление на системата и висока енергийна ефективност.

Коефициентът на преобразуване (COP) е важен показател, на който е добре да обърнете внимание, когато купувате климатик. COP е съкращение от английския термин Coefficient Of Performance и обозначава каква енергия е придобива и каква е използвана. Ако стойността му е под 4, тогава уредът няма да бъде достатъчно икономичен и мощен. Не забравяйте, обаче,че COP намалява с увеличаване на мощността на системата. При висококачествените японски климатици стойността на показателя е над 5, с което се оправдава по-високата им цена, за сметка на по-ниския разход на енергия.

Елитни и високотехнологични са уредите на японските производители DAIKIN, FUJITSU, NATIONAL, TOSHIBA, MITSUBISHI. Уредите на тези марки притежават вградени системи за самодиагностика и защита, благодарение на които се предотвратява неправилна употреба, претоварване и други рискови за живота и здравето ситуации. Рискът от дефектни японски климатици в тази категория е изключително нисък.  Притежават висока устойчивост на големи температурни диапазони и са почти безшумни. За тях са характерни още висок енергиен клас ( A+), ( A+++) и оптимално съотношение качество-цена.

Марката японски климатици MITSUBISHI е нагледен пример за японския гений и иновативност в областта на технологиите. Уредите на марката притежават ниски нива на шум и функция за автоматична настройка, чрез която въздушният поток  се регулира не само вертикално, но и хоризонтално.

Световно известните кондиционери на технологичния гигант FUJITSU предоставят отлично качество на разумни цени. Марката е отдавна позната у нас и се ползва с доверие у българския потребител.

Японски климатици DAIKIN са сред най-популярните в света. Символ са на върхови технологии и превъзходно качество в областта. Продуктите на фирмата създават отличен домашен климат благодарение на уникалните им възможности за овлажняване на помещението.

Марката японски климатици TOSHIBA също се слави с иновативност и технологичност. Както уредите на FUJITSU, така и тези са широко разпространени на българския пазар и са намерили своето място в домовете на хиляди български семейства.

Колкото и да е качествена една климатична система, тя може да започне да създава проблеми, ако нейният монтаж не е извършен правилно. Първокласно обслужване в съответствие с най-добрите практики можете да си осигурите с покупка на японски климатик от онлайн магазина на Алимар Клима. В него можете да намерите и рециклирани японски климатици, които няма да натежат на бюджета ви, а в същото време ще ви осигурят желаното качество.

HTML код на статия

Автор: fikoz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар