Новият уникален скенер COBALTO™ CO5300

Datalogic ADC чрез своя партньор в България – СИС Технология АД, има удоволствието да пусне на българския пазар новия скенер с ненасочено четене Cobalto™.

Cobalto™ е лазерен скенер с ненасочено четене , който гарантира отлични качества. С него Вие получавате един изключително стилен и пълнофункционален продукт. Със своята висока производителност на 1D сканиране той се превръща в най-добрия избор за Вашите нужди. Освен всичко това той ще Ви осигури и най-добрата възвращаемост на инвестициите.

Cobalto™ може да намери отлично приложение както в офиса Ви (за ръчно сканиране на документи и получени пратки), така и на касите в магазина Ви, както и за сканиране на пликове и пакети, ако изпълнявате куриерски услуги. Подходящият му дизайн ще Ви позволи да го използвате и като ръчен скенер за големи и обемисти предмети.

Операторът на този скенер получава най-доброто – бърза работа и лесен за употреба апарат. Именно това Ви дава Cobalto™, с което той става един незаменим и наистина надежден партньор в работата.

Чрез ергономичния бутон „SCAN“ се активира единична линия, която в комбинация с гумираните дръжки и регулируемата на 30º сканираща глава позволява на скенера да бъде удобно използван и като ръчен скенер за големи и обемисти предмети.

Създаването му е резултат от едно изследване на екип от специалисти за най-доброто решение в отношенията човек-машина, имайки предвид човешките сетива. В крайна сметка е създадено това устройство, което е компактно, с балансирана форма и много елегантно, а в същото време е изключително точно в ежедневната си работа.

Новият скенер Cobalto се отличава със своя син „Светлинен обръч“ (Ring of Light) около четящия прозорец. Той става зелен, за да потвърди визуално успешното прочитане. В предходни свои модели Datalogic технологията прилага ‘Green Spot’). Допълнително може да се конфигурира и полифоничен говорител, който чрез харесван от Вас звук или звън също съобщава за успешния прочит.

Datalogic ADC e световен производител на баркод скенери и ръчни терминали, насочени към сферата на търговията, логистиката и складовото стопанство. Компанията има над 30-годишен опит в осигуряването на “интелигентни” технологични решения, които задоволяват изискванията на постоянно менящия се пазар. Марката Datalogic е олицетворение на висок имидж и репутация. Визията, мисията и ценностите на компанията са причина Dartalogic да е най-големият европейски производител на преносими компютърни терминали, като над 3 милиона продукти на компанията са инсталирани в целия свят.

Компанията има офиси в 12 държави, както и широка мрежа от партньори по целия свят, един от които е СИС Технология АД. Наши офиси можете да намерите в градовете София, Варна, Велико Търново, Бургас и Русе.

HTML код на статия

Автор: SIS_T


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар