Онлайн магазин с платформа от Gombashop

Платформите за създаване на онлайн магазини нашумават много в последно време. Но какво точно представляват тези платформи? Това са главно уеб сайтове, в които търговците влизат, въвеждат данните си като: желано име на на магазина, имейл адрес, телефон, парола за достъп и др., след което само след 2 минути получават готов онлайн магазин. Принципно този метод на работа е много удобен, защото може да се използва от хора, които не са много добре запознати с начините на фунциониране на електронни магазини. Дори повечето търговци са технически неграмотни, което прави невъзможно онлайн присъствието им, освен ако не се свържат с фирма, която да изработи желаният от тях дигитален продукт.

Но да се върнем на платформите. Gombashop  e такава платформа за създаване на интернет магазин. Работи се много бързо, а системата е лесна и интуитивна. Има няколко предварилтено зададени шаблони, а като допълнение може да се добавя лого, име на магазина, уникални снимки, които работят като заглавни банери и други интересни неща. Една от най-удобните фунцкии, обаче, остава безплатния тестов период, който е фиксиран на 14 дни. И не защото има тестов период, а защото може през тези 14 дни да се извършат реални продажби! Повечето демо пакети включват единствено разглеждане на бъдещия уеб сайт и администрацията му, без да може да се продава.

Защо е удобно ли? Нека си представим следната ситуация. Търговецът иска да си създаде онлайн магазин за дрехи. Използва Gombashop. Прави си е-магазин. Вместо да инвестира 500 лв в техническа разработка, той прави Facebook реклама. Хората го научават и започват да купуват от него. И чак когато търговецът е убеден в добрата работа на платформата, чак тогава той решава дали да заплати месечния си абонамент или не. През това време са в сила условията за безплатния 14 дневен тест. Чудесно, нали?

В международен план има подобни платформи като най-известната между тях е Shopify. На българския пазар подобни фунцкии предлагат Gombashop и Shopiko. Фунцкиите, които предлагат са сходни като най-вероятно цените се различват спрямо нещата, които се предлагат. Разбира се, ако човек е решил да продава на българския пазар, най-добре да използва някоя от българските платформи. Особено, ако все още не е решил дали да използва собствен домейн. Между другото, това е още една много добра опция. Без допълнителни такси, търговецът може да има собствен домейн. Без цена за домейн, без цена за хостинг. Само таксата към Gombashop, която започва от 25лв/месец и се увеличава пропорционално, спрямо допълните инструменти, които включват по-големите пакети за онлайн магазин.

HTML код на статия

Автор: gombashop


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар