Парите в интернет.Истина или мираж?

Здравей, читателю

Какво ще кажеш за парите в интернет има ли ги няма ли ги ? Попадал си на програми за изкарване на пари в интернет цъкаш на реклами там дават ти по един цент, понякога и по – малко нали така? Но това не може да те задоволи, спокойно всички са така.За това сега ще ти представя един нов и иновативен начин за изкарване на пари в интернет.

Drop shipping знаеш ли какво е? И да не знаеш аз ще ти обясня, drop shipping-a, ако го превеждаш буквално означава “директна продажба”.Но drop shipping е начин да търгуваш в интернет без да разполагаш със стока на склад.Работиш с партньори ( dropshippers, доставчици ), от които купуваш стоката след като вече си я продал, или с прости думи харесваш си един продукт от някъде, пускаш го за продаване в някой сайт за обяви и т.н. с надценка и прибираш разликата след продажбата.Хубавото е ,че нямаш разходи.

  • Складови разходи ( наем, ток, вода, може дори и интернет).
  • Разходи за стока, която не си сигурен дали ще продадеш.
  • Разходи за автомобил, ако използваш такъв да закараш пратките до офис на куриера.
  • Разходи за работник/ци.

Звучи интересно нали, навярно вече се питаш дали можеш да приложиш на практика този начин  в България ?Ако трябва да съм честен с отговора на този въпрос, можеш, но на Българският пазар ще ти е трудно, защото нашата е-търговия не се е развила достатъчно.Е, добре тогава как мога да се възползвам от този начин за продажба в интернет?Можеш да се възползваш и още как, ще продаваш в Америка, Англия, Германия, Италия, Испания, Канада, можеш да продаваш навсякъде по света, приятел стига да искаш.

За да продаваш в друга държава ще трябва да използваш eBay, а за доставчик ( dropshipper ) amazon и двете платформи са много силни в интернет търговията, надявам се знаеш.Всичко е много просто, харесваш си продукти в amazon, и ги продаваш в eBay.Разбира се ще са ти нужни PayPal account и кредитна или дебитна карта за да можеш да управляваш парите си, и да закупуваш вече продадените продукти.

А знаеш ли, че има обучения за drop shipping в eBay, защото eBay не е olx или bazar, алгоритъма на търсене е много по – сложен и в тези обучения те учат как да продаваш успешно в eBay въпреки това.Името на на компанията е DS Domination ( Drop Ship Domination ), в нея не може просто да се регистрирате.Трябва някой, който вече има регистрация да ви покани.Ако искате да разберете още за този вид бизнес последвайте ме на DS Domination български портал.

HTML код на статия

Автор: Darknez


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар