Как се комбинират златни бижута?

Ако трябва да бъдем напълно откровени ще да кажем, че няма писани правила за правилния начин за комбиниране на златните бижута. Това обаче не означава, че няма неписани такива, които е добре да следвате, ако държите да сте стилни и елегантни.

Как се комбинират златни бижута?

Основното правило, което трябва да спазвате, когато носите златни бижута е правилото за трите елемента. Това означава, че не е добра идея да сложите по себе си цялата златна бижутерия, която се намира в кутийката ви за бижута у дома. Колкото и да ви харесват бижутата, които имате, не прекалявайте с тях и винаги спазвайте правилото за носенето на не повече от три златни бижута. Най-добре се комбинират обеци, пръстен и колие или обеци, пръстен и гривна.

Когато сте избрали пищно колие, добре е да носите малки, почти незабележими обеци, тъй като акцентът трябва да пада само върху едно златно бижу.

Ако обичате да носите пръстени, неписаното правило гласи, че е добре да носите не повече от три пръстена и то на двете ръце, а ако носите пръстени с камъни, не е много добра идея пръстените да са с различни камъни. (Най-подходящо би било, ако сложите само един пръстен с камък). Не е добро решение и ако сложите няколко пръстена на един пръст, освен ако не става дума за пръстени със сходен дизайн и изработка или годежен пръстен с брачна халка.

Гривните, без значение дали са тип „верижки” или твърди и масивни в никакъв случай не се носят на една ръка с часовника. Това не само, че не е удобно, но и не е много красиво.

Съчетанието на сребърни и златни бижута не е никак добро. Ако държите да носите различни цветове, по-добре се спрете на златни бижута онлайн от Сомаха от бяло и жълто злато, което ще ви спести изумените погледи, които ще срещнете носейки сребро и злато едновременно.

Избирайте златните бижута от Сомаха според облеклото и повода! Масивните, пищни златни колиета или многото, подрънкващи гривни не са много подходящи за офиса, но пък ще са идеални за някое светско събитие в късните часове на деня. Ако носите вечерна рокля, едно изискано колие ще стои страхотно, но ако сте в офиса по-подходящо би било да носите нежно синджирче с висулка.

Формата на лицето и прическата ви също са много важни, когато избирате златни бижута онлайн, затова преди да закупите или поставите някое бижу преценете дали то е наистина подходящо за формата на лицето ви.

Никога не носете едни и същи бижута повече от седмица. Колкото и да са ви удобни и да ви харесват, е добре да ги сменяте, за да изглеждате винаги секси и интересни.

Повече за златните бижута предлагани от СОМАХА може да прочетете тук.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар