Рент-а-кар в София на ниски цени

Възможно ли е да се възползваме от рент-а-кар на ниски цени?

Абсолютно да. Макар че София е на опашката на европейските столици в много отношения, предимството тук е, че можете да се възползвате от много услуги, които иначе са доста скъпи в други големи европейски градове, но се предлагат на ниски цени в столицата.

Тук няма как да не споменем и рент-а-кар услугите, за които можете да платите разумни цени от порядъка на 20 или 30 евро и след това да се възползвате цял ден. Това не само не е скъпо за такъв тип услуга в европейски и световен мащаб, но може и да ви спести много други разходи. Независимо дали вярвате или не, твърденията, че няма рент а кар в София на ниски цени са силно преувеличени.

Как да се възползваме от рент-а-кар услугите при пристигане в София?

Ако искате да получите високо качество на услугата, но искате да платите една съвсем нормална и разумна цена, тогава е добре да направите едно малко проучване на рент-а-кар агенциите в София. Отсейте по-евтините от тях и след това разгледайте отново. Добре е да се обърнете към тях лично с въпросите, които ви интересуват.

Накрая си изберете фаворити и вземете решение. Не позволявайте да ви убеждават и притискат с имейли или пък в преки разговори по телефона. Вземете решението на база на личните си впечатления, а не на база настоятелността на работещите в рент-а-кар фирмата.

Търсете най-добрите цени без значение къде се базира фирмата. Дори и офисът и да е във възможно най-неудобното за вас кътче в София, имайте предвид, че вие ще можете да поискате колата да ви бъде доставена на уречено о вас място и това няма да ви струва най-вероятно абсолютно нищо.

Политиката на повечето рент-а-кар фирми в страната и по света предлага на клиентите възможност да изискват колата да им бъде доставена на определено място в града и София не е изключение от това правило. Освен това, имайте предвид, че и вие ще можете да оставите колата на удобно за вас място след като сте я използвали и единствено трябва да договорите мястото с фирмата за рент-а-кар услуги.

Колко ниски са цените за рент-а-кар в София?

Както вече споменахме за по-обикновен автомобил цените са около 20 до 30 евро, но пи по-луксозните модели могат да са много по-високи. За средно луксозен автомобил ще трябва да подготвите около 70 – 80 евро. Въпреки това, имайте предвид и факта, че в този тип рент-а-кар агенции обикновено всички автомобили са доста високо качество и са отлично поддържани.

Те са идеално подготвени за интензивна експлоатация и винаги всичко по тях е изрядно. Ето защо в рент-а-кар офисите можете да откриете дори и най-обикновени автомобили, които да ви се сторят доста луксозни, макар че всъщност не са такива.

Как да отсеем по-скъпите от по-евтините оферти?

На първо място, ако ви предстои да наемете автомобил в София трябва да знаете, че традиционно много от рент-а-кар фирмите правят и промоции, като предлагат някои от своите автомобили на доста по-ниска цена ако ги наемете в рамките на определен брой дни или пък за даден период от годината. Често се случва да откриете много ниски цени през зимните месеци, когато трафикът от туристи е значително намален.

Ако пък не откриете промоционални предложения в избраната от вас рент-а-кар фирма, тогава бихте могли да използвате друг метод за отсяване на по-изгодните оферти. За да си спестите средства обикновено е добре да избягвате думи като луксозен, обширен, с голям капацитет и други подобни. Вместо това, концентрирайте се върху думи като компактен, удобен, малък, лек или икономичен.

Удобство при пътуване на повече хора…

Ако пътувате в София с повече хора, например две или три семейства, или ако се налага да пътувате с повече хора по работа, тогава използването на рент-а-кар услуги може да ви спести огромни суми пари. Обикновено в подобни случаи всеки трябва да плаща отделно за билети във влак или автобус, но при наемането на микробус от рент-а-кар фирма, това може да ви излезе изключително изгодно от финансова гледна точка.

Тъй като в района на София има множество зимни курорти, този тип услуги се предлага от практически всяка рент-а-кар фирма, а цените са повече от добри. В допълнение, бихте могли да получите също на ниска цена и услугата “трансфер”, като в този случай всички ще бъдете откарани до крайната дестинация за много по-ниска цена, отколкото ако използвате услуги за обществен транспорт.

HTML код на статия

Автор: IdeaMax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар