Един по-различен 14 февруари в Сандански или Благоевград

Ако и тази година се чувствате леко нервни и притеснени от въпросителния поглед на вашата половинка, която очаква изненада и незабравимо изкарване на празника на влюбените и Трифон Зарезан, ние имаме идея за вас.

Без съмнение, рутината и еднообразието убиват романтиката и страстта в една връзка. За да не се случи това с вас, винаги трябва да си припомняте максимата, че трябва да се грижим за любовта като за цвете – да я поливаме и обгрижваме, да я пазим и закриляме. Тя е крехка и изключително ценна, така че си заслужава поне на празника на влюбените да се постараем и да превърнем това събитие, ако не в нещо уникално, то поне в преживяване, което носи топли спомени.

Но как да стане това, след като единственото, за което се сещаме е да отидем в някой по-изискан ресторант и след това да пием коктейли в добре познания ни клуб?

Защо не разчупите стереотипа и не се отправите на малка екскурзия в страна, именно по време на най-романтичния месец?

Възползвайте се от оферти за 14 февруари Благоевград и посетете един красив и модерен български град, който ще ви изненада със своята живописна природа и романтика.

Ако искате по-голямо разнообразие, не пропускайте оферти за 14 февруари Сандански и вдишайте с пълни гърди атмосферата на изключително красив и колоритен град, разположен на границата ни с Гърция.

Разположен в полите на Пирин на 224 м. надморска височина, градът ще ви изненада с мекия си климат и лековити минерални извори. През февруари температурата на въздуха в града достига до +10 дори +20 градуса, така че тук наистина можете да усетите или поне да си помечтаете за задаващата се пролет.

Ако обичате интересните градове на България, в които можете да се забавлявате и да си почивате пълноценно, не се колебайте да стегнете багажа за Сандански. Чист въздух, кристални извори, красиви панорамни гледки, това е само част от характерния чар на града.

Благоевград също ви очаква за 14 февруари.

До 1950 г. градът носи името Горна Джумая. Днес в него живеят над 70 293 души и това е един от икономическите и образователни центрове на Югозападна България.

Не пропукайте да се настаните в модерен и удобен хотел и да отпразнувате празника на влюбените в някое от многото атрактивни заведения тук.

При всички положения празникът ще ви се стори доста по-различен, при положение, че го посрещате на ново място, запознавате се с нови хора и преживявате нещо различно.

Специални оферти за празника в Благоевград и Сандански, може да намерите тук:http://www.onfire.bg/bg/offers/category/153/14ti-fevruari.html

HTML код на статия

Автор: georgi_georgiev


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар