Естествена коса за удължаване – достъпен начин да имате обемна и дълга прическа

От векове жените са правели всичко възможно, за да изглеждат красиви. В съвременното общество дамите искат да бъдат в крак с модата и да изглеждат добре и удължаването на косата е един от начините за това. Не на всички природата е дала по рождение хубава и гъста „грива”, ето защо възможността за добавяне на коса е много добър вариант.

Има два типа екстеншъни – естествени и изкуствени. Естествената коса, разбира се, е доста по-скъпа, но придава натурална форма и затова е по-предпочитана. Тя създава усещане, че е Вашата собствена, и дори на пръв поглед не се различава от нея. Ако сте решили да изпробвате естествена коса за удължаване е добре да подберете такава, която най-много се доближава до Вашата.

Екстеншъните обикновено се прикрепят лесно към корените на собствените Ви косми. Така се придава по-голяма дължина и обем. Продуктите, които са за поддържане на естествената коса за удължаване, са предназначени да пазят скалпа и порите на главата чисти и здрави. По принцип не е грешно те да са същите, които използвате за Вашата собствена. Най-важното е да запомните, че при разресване не бива да дърпате силно на мястото, където екстеншънът се свързва със скалпа. Особено трябва да се внимава, когато косата е мокра, защото тогава е още по-лесно да бъде повредена. Най-общо казано с естествената коса, която използвате за удължаване, трябва да се отнасяте много грижливо и внимателно. От съществено значение е да не се използват твърде мазни балсами, маски и спрейове. Добре е и да се посъветвате с Вашата фризьорка относно начините за поддържане на естествената коса за удължаване. Вече съществуват специални козметични продукти за екстеншъните, които ги поддържат в перфектно състояние години наред.

Правилните и внимателни грижи за естествената коса за удължаване осигурява здравето и на Вашата собствена. Когато косата, която използвате за добавяне, започне да се изтощава и чупи при разресване, това може да се случи и с вашата. Ето защо съветите на професионалистите относно поддържането са от съществено значение. Не се колебайте да ги попитате, ако имате въпроси относно грижите или някакъв проблем с Вашата естествена коса за удължаване. Със сигурност повечето фризьори биха Ви отговорили.

HTML код на статия

Автор: furaj1


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар