Тениските – лека дреха с характер

Тениските са проста, но много функционална и употребявана дреха. Те могат да бъдат носени в комбинации с горни дрехи, например пуловери или сака, а могат и да се носят и самостоятелно, като основно облекло. Тениски има в различни тонове и размери и изработени от различни тъкани – тениски от памук, тениски от ликра, тениски полиестер. Тениските са всекидневна дреха, която избираме и обличаме съобразно нашия индивидуален вкус.

 

Тениските присъстват в шкафа на всеки човек. Те могат да бъдат обличани както за официални събития, така и като всекидневна дреха. Богатият избор на тениски и широката им употреба им отреждат една много специална роля – ролята на изразител на индивидуалността, чрез избора на облекло.

 

Тениски се носят почти непрекъснато и от всеки. И естествено изборът на тениска показва нещо от личността. Дори и да подхождаме неглижирано към тениските, които носим, това също разкрива част от нашия вкус и нашето усещане за живота.

 

Някои хора харесват по-открояващите се, дори крещящи, тениски. Това са тениски с ярък характер, тениски носещи конкретно послание и сякаш зовящи Виж ме. Такива тениски провокират с нещо, изненадват окото или забавляват. Други обичат да носят тениски, свързани с конкретни събития и вкусове. С тези тениски като че ли човек иска да демонстрира връзка с нещо ценно за него и по този начин също да изрази индивидуалност. Такива тениски са например тениските, свързани с определени музикални групи, известни спортисти и отбори, или знаменитости. Разбира се много хора предпочитат по-обикновени тениски. Това са тениски, най-често в един или два цвята, носещи послание за семпла елегантност. Естествено ефектът от тениските, освен от темата и стилът им, много зависти и от качеството на тяхната изработка и качеството на материите.

 

Популярен вид тениски са тениските с щампа. Това са тениски, с отпечатано по поръчка върху тях изображение. За улеснение на клиентите фирмите предлагат богат тематичен избор от щампи за тениски. А по-творческите личности могат да предложат свой дизайн за щампа на тениската си. Обикновено тениската с избраната щампа може да се поръча онлайн, при което ще бъде доставена на посочения адрес в рамките на няколко дни.

 

Като стандартни предлагани от фирмите теми за тениски могат да се посочат например спортни, музикални, морски, автомобилни, забавни, филмови, анимационни, детски, любовни, или дори еротични. Разнообразието е огромно, за да може всеки да си намери своята си тениска, тази, която най-категорично подхожда на настроението, темперамента, целите и желанията му. Всъщност тениски носят всякакви хора с всякакви вкусове, предпочитания и характер. Тениските са свързани също и с намеренията на човека в даден момент и в дадена ситуация. Всичко това прави потребността от креативност в изработката на тениски, за да се покрие по-широка гама от потребности. Целта е тениската да е в синхрон с човешката индивидуалност и да носи свой уникален характер.

HTML код на статия

Автор: nadyatsvetckova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар