Актуалните дамски блузи есен-зима 2014/2015

Студените месеци наближават и това означава, че трябва да обновим съдържанието на гардероба.  Разбира се, това е чудесна новина за дамите, тъй като това означава, че имате чудесен повод за пазаруване. Но преди да се впуснете в дълги обиколки из магазините или да побързате да поръчате дрехи онлайн, ви съветваме да се запознаете с актуалните блузи от bg-look.com за дамите за сезон 2014-2015 година.
Най-напред държим да подчертаем, че настоящия сезон дава огромна свобода на дамите. Актуалните тенденции при дамските блузи са различни, което дава възможност на всяка представителка на нежния пол остане вярна на собствения си стил.
Започваме с модерните цветове при дамските блузи. В случай, че синьото е любимият ви цвят, то тогава ще се зарадвате, че кралското синьо, познато още като кобалтово синьо е абсолютен хит при дамските блузи и облекло през този сезон. Цветът е изключително подходящ за студените дни и освен това е подходящ за дами с различен цвят на кожата и косата.
В случай, че искате да придадете нотка изтънченост на визията си, то тогава можете да се доверите на дамски блузи в златисто или просто такива със златисти елементи. Те са отличен избор за по-официални ежедневни събития, тъй като златистият цвят придава официална визия.
Дамските блузи с райета са актуални през сезон есен-зима 2014/2015 година. Независимо дали те ще са хоризонтални или вертикални, ще изглеждате чудесно. Тук е мястото да отбележим, че трябва да вземете предвид фигурата си, когато избирате блуза с райета. Ако искате оптически да изглеждате по-слаби, то тогава се доверете на вертикални райета.
блузи от bg-look.com
Предстои ви романтична среща и не знаете на кои цветове да заложите в облеклото си? През настоящия сезон страстно червеното е абсолютен хит. Изберете блуза в червено и я комбинирайте с панталон или пола в черен цвят – едновременно класическа и романтична визия.
Широките ризи и като цяло широките дамски блузи отново са на мода. Познати са ни от летните месеци, когато те осигуряват необходимия комфорт. Но през предстоящите мразовити месеци широките блузи и ризи остават модерни. Най-добре би било да изберете светли цветове, а най-актуално е бялото и цвят яйчена черупка.
Блузите с различни принтове също са актуални. На ваше разположение са флорални мотиви, животински принтове и много други. Ще постигнете максимален ефект, ако изберете блуза и панталон или пола с принт, които едновременно да се различават, но и да се допълват.
Мили дами, не се страхувайте да експериментирате, тъй като дамските блузи за сезон есен-зима 2014-2015 ви предоставят достатъчно свобода, за да откриете собствения си стил.

HTML код на статия

Автор: Veselina_Ivanova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар