Дамски парфюми – за жени и мъже

За кого според вас са предназначени ухаещите произведения на изкуството, наречени дамски парфюми? За дамите? Разбира се, но и за кого другиго? Да, точно така – за мъжете. Няма никаква грешка. Не, не, не за да ги ползват, за ползване те си имат свои-собствени. Тук случаят е друг, пак ще ги ползват, но по съвършено друг начин.

Ето вижте как. Жените си слагат по някоя капка от избраните дамски парфюми, а мъжете бързат да ги поканят на танц (по възможност блус), за да могат да се вредят и да вдъхнат от божествения аромат. Колкото по-прекрасни дамски парфюми са си избрали жените, толкова повече ще им налитат мъжете. Да ги поканят на танц, да им сипят питие, да им кажат нещо мило или просто да им се усмихнат. Това е вълшебното въздействие на чаровните дамски парфюми – веднъж при избора им от магазина, и втори път – при избора на техните притежателки от мъжете. Разбира се, ако някога да си избереш качествени стоки не беше лесно, защото нямаше нищо кой знае колко качествено, сега пак не е лесно, макар и по точно обратните причини – не е лесно, защото има прекалено много качествени неща. Отворете например следния сайт на следния адрес, на който ще намерите пленителни дамски парфюми – parfium-market.com . Имате възможност да направите избор от твърде богатия асортимент, който включва световноизвестни марки на, забележете, повече от приемливи цени. Тъй че, не се колебайте и не се бавете. Ако сте мъже – още повече.

Ако сте мъже , можете да изберете от морето дамски парфюми за любимата, после да го поръчате, да го закупите, да го подарите и тогава да дойде най-сладката част – да вдъхнете с пълни гърди аромата на любимата, която на всичкото отгоре в този момент ще ухае така, както вие сте решили. Ако сте решили да пръска очарованието на Коко Шанел, веднага се насочвате към CHANEL COCO MADEMOISELLE EDP, подарявате и го, а после докато се наслаждавате на аромата, декламирате на любимата наизустени слова от същия, предлагащ и дамски парфюми, сайт:

– Мила, това е свеж ориенталски парфюм, пуснат е през 2000 г. в осъвременена версия, по-ярка и по-необикновена и е дело на водещия парфюмер на дизайнерската къща – Жак Полже. Връхните нотки са на портокал и мандарина, сърдечните – на мимоза, жасмин и турска роза… Тези нежни цветни нотки избухват в течността с увереност и едно докосване на флорентински ирис…
Разбира се, може изобщо да не става въпрос за този конкретно, а за съвсем друг от вълшебните дамски парфюми, предлагани на сайта. Те, вълшебните дамски парфюми,  са толкова много и толкова разнообразни, че наистина има за всеки вкус, за всеки джоб, за всяка романтична душа.

HTML код на статия

Автор: nikipashov12


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар